T-Mobile hálózati hiba (beszélgetés)
Sziasztok!!
Röhejes!!
Nekem az év utolsó napján érkezett meg este 18h körül a 10 perc ingyen beszélgetés, amikor már nincs kivel lebeszélni...
És ha teszem azt, nem táppénzen vagyok, hanem dolgozom éppen??
ÚGy szólt az ígéret a T-Mobile-tól, hogy dec.24.-én 00h-tól, és nem úgy, hogy majd az év utolsó napján, este fogjuk odaadni, hogy minél több megmaradjon Nekik...
szemetek ezek a szolgáltatók nem??
Azért felhívtam pár embert, és Nekik szóban kívántam BUÉK-ot...
szerintem, Aki még olvassa ezt este, az még ma nézze meg a mobilját, hátha nekik is ma érkeztek az ingyen percek...
Ezt találtam a T-mobil honlapján:
"Sajtóközlemény
Minden T-Mobile-os előfizető 10 percnyi hálózaton belüli beszélgetést kap2009.12.07.
A T-Mobile havidíjas és Domino kártyás ügyfelei 2009. december 24-én 0 órától 2009. december 31-én 24 óráig használhatják fel a pénteki rendkívüli szolgáltatáskiesés kapcsán előfizetőnként biztosított 10 percnyi, hálózaton belüli beszélgetést.A 10 hálózaton belüli percet minden előfizető automatikusan kapja, és a saját díjcsomagja szerinti számlázási egységgel beszélheti le. A díjmentes percek belföldön, belföldi T-Mobile-os előfizetők felhívása esetén érvényesek, de emeltdíjas hívószámok elérésére nem érvényesíthetők. A lebeszélhető 10 percet a T-Mobile a 2009. december 7-én már aktív előfizetéssel rendelkező havidíjas vagy Domino kártyás ügyfeleinek teszi elérhetővé.
A rendkívüli szolgáltatáskieséssel kapcsolatban a T-Mobile ezúton ismételten köszöni ügyfelei megértését és türelmét, és elnézésüket kéri az esetleges kellemetlenségekért!"
Én sem kaptam meg, pedig elfogyott a havi egyenleg, és nem volt ingyen 10 perc...
Ezt onnan is tudom, hogy minden telefonálás után nézem, hogy most mennyi van, és mindig lement a pénz, de ingyen 10 perc nem volt, és most nulla forint van rajta...
Sziasztok!
Nekem fel se tűnt h nem működik:),élveztem h nem zaklat senki:)....a férjem hívott 2körül h egész nap majd guta ütést kap h nem tud dolgozni....(született vna nőnek és most otthon takaríthatna...ahoz meg nem kell teló)
.....aztán hívott a lányom(aki nem rég lett kártyás,mert túl locsi- fecsi)és teljesen fel volt háborodva h hívjam fel a T-mobilt h hová tűnt a pénz a kártyájáról mert nem tud hívást indítani:):):)....közöltem vele h nyugodjon meg,a pénzét nem vették le,csak gond van a szolgáltatással:)....
Egész nap akadozhat a T-Mobile szolgáltatása2009. december 4. 12:22|Utolsó módosítás: 2009. 12. 4. 12:22|Vállalatok » Infokommunikáció
A T-Mobile országos hálózatában a hiba nem hárul el a mai napon - értesült a
3 szori ki-be kapcsolás után sikerült helyreállnia.
vvvvvááááááááááááááá
A T-Mobile ügyfélszolgálatától megtudtuk, hogy az éjszaka folyamán karbantartási munkákat végeztek, amelyek nem a várt eredményt hozták. Ennek következményeként a 30-as telefonszámok péntek reggel óta nem elérhetők.
A Technet.hu portál úgy értesült, hogy szoftverfrissítés okozhatta a hibát és a szolgáltató nem tudja péntekre azt kijavítani.
Az ügyfélszolgálatos munkatárs telefonos-flotta reklamációnkkal kapcsolatban a következőket ajánlotta:
1. Az akkumulátorokat 5 percig vegyük ki a készülékekből, majd indítsuk újra a telefonokat. Ezt érdemes kétszer, háromszor is megpróbálni a siker érdekében.
2. Ha ez nem sikerült, akkor egyénileg hívjuk fel az ügyfélszolgálatokat.
3. Ha ekkor sem sikerül helyreállítani a hálózati kapcsolatot, akkor műszaki szakemberek igénybevételére lesz szükség, ami viszont hosszabb időt vesz igénybe.
Az mfor.hu szerkesztőségében természetesen kipróbáltuk a javaslatot, de így sem oldódott meg a probléma. Szerkesztőségünk T-Mobile-os telefonjai továbbra is csak annyit közölnek, hogy "A hívott szám jelenleg nem elérhető".
A T-Mobile egyetlen hivatalos kommunikációja egy "Twitter-üzenet", mely szerint "A hálózati problémával kapcsolatban lesz hivatalos tájékoztatás. Türelmeteket kérjük!".
Eltehetjük mára a T-Mobile-os telefonokat? - Nem segítenek az ügyfélszolgálat ajánlásai
2009. december 4. péntek 11:46:59
Mobiltelefónia, T-Mobile
Péntek kora délután közleményt adott ki a T-Mobile, melyben a cég megerősítette, hogy a telefonhálózat hibája egy éjszakai szoftverfrissítés váratlan következménye. A közlemény szerint a szolgáltatás fokozatosan áll helyre.
Egyelőre nem adott ki sajtóközleményt a T-Mobile az országos fennakadásokat okozó éjszakai karbantartások következményeiről és a fellépő problémák orvoslásáról, de a telefonos ügyfélszolgálatuk szerint a telefonok ötperces kikapcsolása, akkumulátormentes állapotban segíthet a problémák felszámolásában.
Nálunk működik Budaörs.
De voltam Komárom-Esztergom megyében, és ott nem volt jó.
Sziasztok!
Borsodba is bibi van vele!Azt hittem, hogy a mi telónk nem jó csak, de így megnyugodtam!!!
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- T-mobile hiba
- Zepter Bioptron lámpához és masszírozóhoz, ugyanaz a hálózati töltő?
- Miért nem kapok kedvezményt új készülékre meglévő havidíjasként a T-mobile-nál?
- Miért irja ki a gép "egy hálózati kábel nincs bedugva". Nem lehet csatlakozni. Pedig csatlakoztatva van, mi lehet a gond?
- Hálózati hiba