Szűz nő, vízöntő férfi. Működhet?:) (tudásbázis)
A vízöntő férfi nagyon öntelt mindenkitől mindent jobban tudó férfi.
szerintem nehéz és fárasztó természet annak ellenére, hogy jó humora van.
Őszintén szólva a szűz jegy sem egyszerű, úgyhogy működhet! :)
Én nem szeretnék általánosítani.... Lényegében nálunk egy másik lány jött be a képbe, de a mi kapcsolatunk elég érdekes is volt...
Igazából a legfontosabb szerintem, hogy folyamatosan adj neki impulzusokat... Ha annyira tipikus vízöntő, akkor az "ez valami új" érzésre szüksége van... Tehát, ne legyen lapos a kapcsolat :)
Fogadd el, hogy nem úgy fejezi ki magát, ahogy egy érzelmesebb ember... mást sajnos nem tudsz tenni :S :)
Az én vízöntőm is ilyen volt. Egyszer becézgetett, máskor meg távolságtartóbb volt... Bár, én nem szeretem ha sokat becézgetnek, csak furcsa volt, hogy egyszer így, egyszer úgy :) Megszokás kérdése.
Szia! Én szűz vagyok, és volt kapcsolatom vízöntővel. Szerintem működhet, bár én nem vagyok tipikus szűz, nekem ugyanúgy kell a szabadság, mint pl. egy vízöntőnek...szeretek a magam útján járni, anélkül, hogy elszámolnék bárkinek is.. Egy-két dolog, ami igaz rám a szűz horoszkópból...
De könyörgöm, ne egy horoszkóp alapján dönts :) Minden ember más, minden párkapcsolat más...ha szűz vagy, ha vízöntő.... Ez két emberen múlik :)
További ajánlott fórumok:
- Működhet egy olyan párkapcsolat, ahol a nő tanultabb és jobb munkája van a férfinél?
- Működhet egy kapcsolat hosszútávon egy 46 éves nő és 36 éves férfi között?
- Vízöntő férfi, nehéz eset....?
- 42 éves nő és 24 éves férfi szerelme működhet?
- 35 éves férfi és 45 éves nő. Működhet ilyen korkülönbséggel kapcsolat?
- Kos nő-Oroszlán férfi. Szerintetek működhet?