42 éves nő és 24 éves férfi szerelme működhet? (beszélgetős fórum)
A no tiz evvel volt tobb mint a fenti kiiras.
A holgy nehany ev utan meghalt, allitolag nem birta a szive a kikepzest.
Hát nem érzékenyültem el... Mindent feladni ?
Egy nagy baromság...
szerintem is sok. lehet ugy is nezni mindent, hogy miert ne alapon, lesz par kellemes honap vagy ev, csak hosszu tavra nem erdemes tervezni, es ezert belemenni sem
azert, mert nemcsak az a par ev szamit, hanem majd az a 20-30 ev kesobb, amikor egy 44 eves pasinak 62 eves noje lesz, vagy egy 44 eves nonek 62 eves palija, es akkor egeszen mas lesz a szitu. mindketto veszit, es majd megtapasztalja, hogy nem ezt akarta. de elvesziti azt az idot, ami alatt hozza illo tarsat talalhatott volna, akivel egy utemben fejlodik minden teren
azt megertem, ha egy 24 eves ferfi odalesz egy 42 eves noert, ha nem boldogul a korosztalyaban, biztos nagy szo, hogy valaki leall vele. a 42 eves not nem ertem, hogy lathat ferfit egy 24 evesben, aki a gyereke lehetne
ezt forditott felallasban is igy latom, ha egy 42 eves ferfi egy 24 eves lannyal kezd. a 24 eves lanyt megertem, ha felnez, biztonsagot lat, egy 42 eves ferfit nem, hogy miben partner neki egy lanya korabeli
Egy 42éves nő mellett nem nevezhetò férfinak egy 24éves...
Működhet?Szerintem pszihológussal kellene beszélgess,de elég sürgősen...
További ajánlott fórumok:
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Működhet egy kapcsolat hosszútávon egy 46 éves nő és 36 éves férfi között?
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- 35 éves férfi és 45 éves nő. Működhet ilyen korkülönbséggel kapcsolat?
- Nagyon szeretem, mégsem vagyok szerelmes. Működhet?