Szűz jegyű pasi (beszélgetés)
:D :D két kolleganőm van aki szintén Szűz. Az egyiket kenyérre lehet kenni, annyira jó természetű - igaz ő már 50 feletti...
Míg a másik mint egy csikó - lányom lehetne és olyan megmondom" típus, de nagyon okos :D de bármikor kérhetem mindkettőjük segítségét.
Szó nélkül segítenek.
Nem szereti a veszekedést... de a kritizálásával az őrületbe tudja kergetni az embert. Egyszerűen nem veszi észre, hogy hol az a határ a kritizálásban, ami már sok, ami elviselhetetlen. Hozzáteszem, ezt munkatársról mondom, nem pasiról.
Ami a Szűz férfiakat illeti, van egy, aki nagyon tetszik, de nem ismerem közelebbről. Nekem bejön, ha valaki kicsit visszafogottabb, mert én is az vagyok, bár Oroszlán a napjegyem, de a Mars a Szűzben áll, emiatt nem vagyok egy harsány típus.
Mókás, vidám lelkületű, segítőkész, jó indulatú, megértő. Nem szereti a veszekedést, nem rendmániás :D :D :D, nem prűd!! :D :D
...és igen. Nehezen nyílik meg, nem is tud mindenkinek!! Nagyon, nagyon, nagyon sok beszélgetések után!
Két szűz pasit ismertem eddig. Az egyik munkamániás volt, a másik pedig a jelenlegi párom. Jellemben nagyon kevés eltérést tapasztaltam. :)
Azt hiszem akinek sikerül megnyitnia, az nagyon jól jár vele:)
szőrszálhasogató, kritikus, szekálja az embert, prűd.
még mondjak? :D
Szép amit írtál!
Hol élsz, és mióta?:)
Ugyanez volt nálunk is, csak én azt mondtam; mostantól te főzöl!
Már 14 éve így van, örömmel teszi.
mi házasok vagyunk, régóta, mindketten szűz jegyűek, de úgy látszik, én vagyok az erősebb , mert át tudtam ( örömmel ) engedni neki ezt. DDD
Milyenek a szűz férfiak?
Főként a szerelemben? :)
Nem olyan hűvösek és ridegek, mint amilyennek tűnnek?
Isten hozott a klubban!
Nálam is hasonló a hejzet. Mindent meg akarnak magyarázni, legfőbbképpen azt, amihez nem is értenek, csak olvasták, halloták valakitől.
Nincs számukra olyan családtag, akinek a segítségét elfogadnák. Inkább ÉN csinálom; Majd ÉN megmutatom...
Hosszútávon teszik tönkre a nőpartnerük életét.
Láttam a szüleimnél: Szűz - Bak
Sziasztok!
Az en parom szuz es mintha ot irtad volna le teljesen illik ra a leiras. Huseges tipus es jo tars az eletben!
A Szűz férfi érzelmi élete
A Szűz férfi számára a nő azt a nagy érdekességet jelenti, melyet mindig érdemes tanulmányoznia. A Szex nem túl fontos számára, de ha már addig jutott, feltétlenül boldoggá akarja tenni a partnerét. De a Szűz férfi sosem kezdeményez, hagyja, hogy őt válassza ki valaki. és ha az jó megjelenésű és értelmes is, nyert ügye van. Nagyon fontos, hogy a választotta mindig pontos legyen és sose keveredjen más kalandba. Nem tűri a közönségességet, ezért mindent jó előre tanulmányoz, nehogy ilyesmi előforduljon. Félénksége gátolja, hogy bókolgasson, de értelme révén hamar kitalálja mit vár el tőle a partnere. Bár elfogadja a rámenős nőket, az esztétikum intim kapcsolatukban sem veszhet el.