Szűrővizsgálatok kötelezőek legyenek vagy ne (beszélgetés)
Auschwitzba vagyunk??? Undormány mire képesek...
Nem véletlen hogy egyre több ember elhagyja az országot...ehhez értenek a megfélemlítéshez!!
Egyetértek!
Az egészségügyi törvényben foglalt és alkotmányos jogon alapuló önrendelkezési jogot sérti a kormány által 2025. január 1 -től bevezetni szándékozott kötelező szűrővizsgálatok sora.
A felsoroltak közül évente járok mindegyikre, + fogászat. Egyedül vastagbélszűrésen nem voltam még. De azt gondolom, hogy ha elejét tudják venni az előrehaladott rákos megbetegedéseknek, akkor az miért is nem jó? Ha idejében észreveszik az elváltozást miért kell megvárni mig elhatalmasodik a betegség és akkor már kell a sugár és kemo. Valamint a kilátások sem jók. A társadalomnak sok pénzbe kerül a gyógyitás, a beteg meg szenved, fájdalmai, félelmei, szorongásai vannak.
Az autót is visszük műszakira bizonyos időközönként. Ha nincs baja akkor is. Az okos ember nem várja meg mig kirohad alóla vagy ott hagyja valahol az út szélén pont mikor a legnagyobb szüksége lenne rá.
Lehet törölnek e miatt, de mindent vállalok!!!
Nézzétek ezt találtam, ezt kellene leadni a tv be...
Kötelező?
Még a "szabadon választottakhoz" sincs elég orvos és eü. személyzet.
Jövőre kötelező lesz ,akkor is jogomban áll majd megtagadni és uh-t kérni?
Én mindig is uh-ra járok.
Jogodban áll negálni a mammográfiás vizsgálatot, én is az tettem, az UH vizsgálatot megcsinálták mert ki volt írva, Rá is írták a papíromra hogy "negálja a vizsgálatot!"
A vetkőzőbe míg bent voltam, jól kimazsolázott a dr.nő az asszisztensnek, ...".nézd már kívánságműsor??"
Na meg is mondtam a véleményemet, kapott nyelvet de nem főve!!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a szűrővizsgálatok kötelezővé tételéről?
- Ma visszahívót kaptam méhnyakrák szűrővizsgálat után! Segítsetek.
- 2003-tól, egy minimálbérre (8 óra) bejelentett apukának, kötelezően mennyi gyerektartást kellett és kell fizetnie?
- Cicik - milyen otthon módszerek vannak, hogy nagyobbak legyenek, vagy nagyobbnak tűnjenek?
- Milyen szűrővizsgálatokra jártok és milyen időközönként?
- I. trimeszterben milyen vizsgálatok kötelezőek?