Szűrőkancsó - mit szűr ki? Van valakinek tapasztalata vele? (tudásbázis)
3. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 2. - Loch ness)
2008. júl. 12. 23:01
Én Brita kancsót vettem, de nem használjuk, mert a víz íze elképesztően pocsék lesz tőle, gyakorlatilag virágot öntözni jó. Szerintem gazdaságtalan, havonta szűrőbetétet kell benne cserélni, annál már az ásványvíz is gazdaságosabb és szerintem tisztább is.
2. loch ness
2008. márc. 25. 13:35
Olvastam itt a fórumon a víztisztítókról, de arra sajnos nincs pénzem. Érdekelne, van-e valakinek tapasztalata vízszűrő kancsóval. Azt olvastam, az nem szűr ki annyifélét, mint a rendes vízszűrő. De akkor vajon mit szed ki a vízből? Nálunk nagyon klóros a víz, tele van vízkővel és fémekkel. Jó lenne legalább kicsit ihatóbb vízhez jutni. Ki tud erről valamit? A neten sem találtam megfelelő információkat róla.
1. loch ness
2008. márc. 25. 13:32
Szűrőkancsó - mit szűr ki? Van valakinek tapasztalata vele?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a szűrővizsgálatok kötelezővé tételéről?
- Vastagbélrák szűrésre hova kell menni, hol foglalkoznak vele?
- 8 hós kisfiamnak a korának megfelelő bébiételeket szűrőn is átnyomkodom, mert öklendezik a daraboktól. Más is így van vele
- Miből szűröd le, hogy egy férfi játszik Veled, komolyan vesz, vagy éppen fülig szerelmes Beléd?:))
- Gyömbér színű színezőtől szürkés-zöldes lett a hajam. Mit tehetnék vele itthon?
- Miből szűrhető le, hogy egy ellenkező nemű barát kikezdett velem, vagy csak nagyon kedves?