Szült valaki a mostanában a Máv Kórházban? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!Köszönöm (beszélgetés)
Köszönöm kedves, megnyugtató válaszaitokat!
A csecsemős nővérekre gondolsz? Flegmák? Mire számítsak velük kapcsolatban?
osztom onceuponatime véleményét!:)
én idén nyáron szültem ott, és semmi kifogást nem tudok mondani. bár nekem választott orvosom volt, a szülésznő nem volt választott, mégis maximális esgítséget kaptam a vajúdás folyamán. a nővérek között azért akad egy pár furcsa hozzáállású...
Sziasztok!
Többen ajánlottátok Tidrencei Zsoltot. Tudtok segíteni abban, hogy milyen telefonszámon lehet esetleg elérni?
Köszönöm!
Sziasztok.Én is a Mávban szültem a második babámat.
A Tidrenczel Zsoltnál.Nagyon ajánlom mindenkinek!!!!De legföképp annak aki természetes uton,mindenféle beavatkozás nélkül szeretne szülni.
szia mindkettőt a Tidrenczel Zsoltnál szültem
nagyon jó doki és nagyon jó a kórház!
Kedves Tünde!
Az első gyermekemet dr. Kisfalvi Istvánnál szültem, végig nagyon figyelmes volt velem, és ami jó, hogy a kórház SZTK részlegén fogadott lelkiismeretesen. Olyan 40 év körüli, jó fej, és laza, de mindenre kielégítő választ adott, ami nekem is nagyon fontos volt az első gyermeknél. Ha valaki, én aztán ostromoltam őt, elhiheted. Máig emlékszik rám, kicsit emlékezetes voltam a szülésnél. Akit még ajánlani tudok az dr. Tidrenczel Zsolt, őt is nagyon sokan dícsérik, és én is úgy láttam, hogy megbízható. Második gyeremekemet egy olyan dokinál szültem, aki nem rendel Pesten, hanem Vácott, az nekem közelebb volt, ő volt a másik doki, aki ott volt a szülésemnél, de ő már visszavonult sajnos. Ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel. Élvezd a terhességed minden pillanatát, és legyél nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott, ez a pillanat nem fog visszatérni soha, az első nagyon különleges, a másodiknál már nem tudsz ennyire odafigyelni magadra. Arról nem is beszélve, hogy amilyen a terhesség alatt vagy, olyan lesz a babád is, tapasztalatból tudom.
Szia, Noémi
Kedves Marzso!
Köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményedet, sokat segítettél a döntésben. Ugye az első gyermek révén, kicsit aggódom a Kórházak miatt, hogy hol milyenek az orvosok és a nővérek. Lakóhely szerint a Margit Kórházhoz tartozom, de leginkább negatív véleménnyel voltak róla, hogy nem igazán emberhez méltóan beszélnek és viselkednek a leendő anyával.
Ne haragudj a kérdésért, de melyik orvosnál voltál? Vagy melyiket ajánlják a családodban, illetve ismerőseid körében? Bocsánat a sok kérdésért, de segítség hiányában kérdezősködöm.
Köszönöm előre is, legyen szép napod!
üdv Tünde
Kedves Bugus!
Az én ismerősi körömben, és a családomban is sokan szültünk a MÁV kórházban, és többször is, ahogy pl. én is. Nekem nagyon jók a tapasztalataim, mind orvos szempontjából, mind nővér, és ellátás szempontjából. Személy szerint csodálatos élményeket szereztem, én mindenkinek csak ajánlani tudom. Akinek eddig ajánlottam és ott szült az is nagyon megköszönte. De persze különbözőek vagyunk.
További ajánlott fórumok:
- Szült valaki mostanában a szolnoki hetényi kórházban? Mik a tapasztalatok?
- Aki mostanában szült a keszthelyi kórházban...
- Szült valaki mostanában a miskolci Megyei Kórházban? Mik a tapasztalatok?
- Szült valaki mostanában a veszprémi kórházban?
- Szült már valaki mostanában a berettyóújfalui kórházban? Fel lehet már kelni vajúdás közben?
- Szült valaki mostanában a körmendi kórházban? Mi a tapasztalat?