Született feleségek (spoilermentesen) (beszélgetős fórum)
Én is bőgtem a végén, az öreglányt is megsirattam, meg az egész sorozatot.
Olyan kár, hogy vége:((((
Biztos, hogy nem, mivel az őt alakító színésznő - Nicolette Sheridan, beperelte a sorozatot, mondván, hogy a karakterét jogtalanul írták ki, szintén perelte a rendezőt(?), vagy producert (?), aki állítólag megütötte. Az utóbbi valamennyi stábtag cáfolta, az előbbit pedig, hogy lehet bizonyítani- sehogy!
Mindkét pert elvesztette, így nem szerepelhetett a szellemek között sem.
Nagyon összecsapták.
Egyáltalán nem tetszett.
A sorozat legvacakabb része volt.
És még mindig nem értem, hogy miért lett vége...:((
Hülyeség, de nagyon szomorú vagyok. :'(
Nem volt olyan rossz a vége tulajdonképpen. Hepiend mindenkinél, kivéve a jó fej öreglányt. Ő meghal szép csendesen a kedvenc zeneszámát hallgatva. Itt azért egy kicsit pityeregtem. Sajnáltam szegényt.
Ja, még ezt elmondom: Carlos otthon unatkozván kirúgta a régi kertészt és felvett egy másikat. Milyen pofát vágott Gabi, mikor meglátta az új kertészt! Lány volt! :-))
A végén elmondják, hogy mi lesz a szereplőkkel évek múlva. Az tetszett, mikor azt mondta a narrátor, hogy Linett a parkban kiabál a 6 unokájával :-))
Azért nem kellett volna ilyen sebtiben befejezni. Lehetett volna tovább szőni a szálakat.
Kár, hogy vége.
Ne hagyd ki, ha már idáig nézted!
Igen. Ez egy új sorozat, a Született feleségek helyett lesz szerdánként.
Egy fiatal nőről szól, aki masszőrként dolgozik és ...
De kiírtam ezzel kapcsolatban egy fórumot. Ott várom a hozzászólásokat. :)
De most miért nem? :DD
Ügyféllista...Hm..JLH nem egy született feleség :D De az első részt megnézem, kíváncsi vagyok..
Igen, ő az apa. Már a terhesség alatt sem voltak együtt.
A dobozban fogalmam sincs mi van :)
Ja, tudom,hogy megismétlik, de nem tudok fent maradni, sem felvenni :(
Amennyit láttam belőle,..hm nagyon gyorsan letudták az uccsó részt..
Lenne pár kérdésem:
Lynette fia a tényleges apa Susan unokájának, ugye? és ha igen,miért nem maradtak együtt? és vajon mi lehetett a dobozban?!
További ajánlott fórumok:
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.