Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek. (tudásbázis kérdés)
Nagyon igazad van. Én elsőre csak azokra a nyálas sorozatokra gondoltam amiktől a hideg is kiráz. De valóban vannak színvonalasabbak is. És persze, aki munkából esik haza fáradtan, örül hogy lehuppanhat és lát valami mást, nem a munkát végre. :) Én már olyan régen jártam munkába a betegségem végett, hogy szinte el is felejtettem milyen.
Kitartást kívánok a dolgozó népnek! 😀
A Jóbarátokat gondolom már lenyomtad. Grace klinika is jó, hosszú is, vagy még hosszabb a Vészhelyzet. Sok személyes szál van bennük, nem csak az egészségügy. De ha nem bírod a vért, akkor ne nézd! :)
Csajosabb a Hatalmas kis hazugságok és a Gossip Girl. A Morning Show is jó, Jennifer Anistonnal.
Én, gyarló földi ember, sokat nézek sorozatot. Általában esténként internetről, mivel a tévé sajnos nem nyújt már semmilyen szórakoztatási lehetőséget, akárhány csatornás is.
Azokat sem nézem le, akik a török és egyéb szappanoperákat szeretik, nekik az tetszik, szívük joga. Ahhoz is kell ám agymunka, hogy azokat kövesse valaki, ki kivel, kinek a kije. :))))
Én a krimiket szeretem leginkább. Killing, Gesztenyeember, Te, szerintem nagyon jók. Nem érzem magam alacsonyabb rendűnek azért, mert ezeket kedvelem. Nem ettől függ az IQ vagy az EQ.
Látom, neked is érdekesebb vagyok mint a sorozat.😀
Persze hogy nem. Gondolom téged se zavar az amiről nem tudsz.😀
Ne bánkódj e miatt. Akkor vagyunk képesek változtatni mikor felismerjük a hibát. Aki meg nem ismeri fel, azt nem is zavarja.
Azt javaslom a filmekről társalogjál mert arról szól a fórum és nem rólam.
"hogy en a bunosok kozott?
"Miert? Sonkabol konnyen lehet kortozott"
Valami ilyen megvan a fejemben a Fredi es Benibol. Aminek a szovege korszak alkotoan vissza lett vasalrolva es forditva.
En meg a retrobol Mezgat mondanam.
Pont azt nezzem mostanaban :) Az egy olyan darab, amibol erdemes volt szerintem remake-et csinalni.
Szuletett felesleges szeru darabbol sztem a Vàlotàrsak jo. Olyan sokat nem lattam, csak a nagyanyammal nezetem, de az Eletkepek is egeszjo volt.
Pont ilyesmire gondoltam én is.
Egy bizonyos színvonal felett a sorozatokat unalmasnak tartja az ember. Nem másik sorozat kell neki, más elfoglaltság. értelmesebb, hasznosabb, esetleg olyan ami jótékony hatással van az egészségre. A kanapén punnyadás nem ilyen.😀
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?