Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész? (tudásbázis)
Figyelem!!!Született feleségek fan-ek! Szerdán 22.20-kor folytatódik a "buli"!
Szeptember elsején már lesz Született feleségek.
Mikor indul pontosan a Született feleségek új évada? Tudja valaki?
Köszi! Hát akkor maradhatunk most is frusztrálva a folytatásig....
Sziasztok!
Szünetre vonult a Született feleségek. :(
Én ezt előre láttam, tavaly is ezt csinálták. :(
Idén rutinos voltam. :)
Amerikában is most adják ezt az évadot s a netről letöltöttem a részeket magyar felirattal.
7főn adják le az évad utolsó részét (23. rész).
Kíváncsian várom a végkifejletet. :)
Nálunk a múlt heti volt a 8. rész.
Tehát várjátok a folytatást.
Szerintem úgy szeptember körül, addig ez az új sorozat megy (Mercy angyalai).
Mi van már megint a Született feleségek-kel? Miért nem lesz ma? Vége az évadnak?
Ez a válasz mindent egyértelművé tesz!köszi!
Nincs vége az évadnak. Csak a tv2 szünetelteti. Tavasszal folytatják.
Oké! Akkor összességében, van esély valamikor a folytatásra, csak figyelnünk kell, hogy az a "valamikor", mikor lesz!
Szép Ünnepet Mindenkinek!oanita
Nekem ez az egyik kedvenc sorozatom,jó a forgatókönyv,érdekesek a karakterek,a magyar szinkron is dob rajta.Hiányozni fog! A szökést is szerettem!
azért ez borzasztó, hogy így fejezzék be.....az osztrákon állítom, végig leadják...
tavasszal lesz folytatás.de hát ekkora szívást az utolsó két részt az évadból 3.5 hónap múlva vettítik le.marhák ezek
karácsony miatt nics majd január első hetében lesz.tv újság ítra
Kereskedelmi csatornán ilyen sose volt.
Télen mindig leállitják a futó sorozatokat,aztán ha kedvük lesz,folytatják....csodálkozom,hogy a harper sziget utsó részét leadták!az viszont jóóóóóó volt:D
..én nem tudom mit lehet rajta utálni,nagyon eltalálták a sorozatot,és szerintem még a 6. évad is nagyon tuti,pedig őszintén szólva ez már igen ennyi story után! :)
a tv2 levett néhány siker sorozatopt megszorítás címén a műsorról...többek között:ncis;született feleségek;dr.house.....
ha minden igaz a született márciustól újra menni fog...
Akkor nem jól emlékszem,vagy összetévesztem valami másikkal.
Tényleg! Milyen érdekes... Lehet, hogy a karácsonyra kezdik rászoktatni a birkanépet?
Jajj de jó, hogy legalább vége a Született feleségeknek! Bocsi, de én utálom! :-)
Megmondom őszintén, hogy én nem nagyon nézem, csak ottmaradt mindig a House és a Harper között. :) De tényleg nem mondták, hogy évadbefejező vagy befejező lenne. No meg nem hinném, hogy ennyivel lenne vége - mármint nagyobb drámát tennék a végére, mint annyi, hogy a csávót elviszi a bevándorlási, a szőke pasi meg kárörvend.
pl House sem volt de azt sem mondták,hogy utolsó rész lett volna multhéten nem volt ncis sem és a többi sem,bár vészhelyzet az volt a másikon
nem az utolsó volt,mert én már láttam a telyes évadot!
az 5. évad két legtutibb része! paré ez a tv2!
Mondták? Én nem hallottam. Nem téveszted össze a Vészhelyzettel? Mert arra én is hallottam, de erre?
van 6. évad is,de a tv2 bizti öt év mulva veszi meg! :D
És arról tudtok valamit, ha tényleg vége ennek az évadnak, akkor a következő mikorra várható? Mondtak róla valamit? (Ezért volt jó annak idején a tv bemondó..Bemondta, hogy mikor lesz az adott sorozat következő része! Nem beszélve arról, hogy ismételték a filmeket...)
További ajánlott fórumok: