Született feleségek! Kérdés a befejező résszel kapcsolatban! Segítenétek? (beszélgetős fórum)
sajnálom,hogy vége...megszoktam ,szerettem,mindig vártam..:(((
nekem úgy tűnik mintha folytatásra pályáznának csak új szereplőkkel...aztán ki tudja mi lesz belőle..:))
(Nicollette Sheridan)tudtam,hogy nem lesz benne,mert kicsit többet akart mint amennyit ajánlottak neki..így be bukta
Az újságban azt olvastam, hogy Nicollette Sheridan irreálisan magas gázsit szeretett volna magának, így kimaradt az utolsó részből. Jó nagy balhé volt belőle.
Amúgy én nem láttam az utolsó részt de így elolvasva titeket elég ramaty befejezés sikeredett...
Meg azt se értem itt minek ismételnek már megint, alig ment le pár rész! Annyira uncsi így!
Szerintem lehangoló volt a vége.Kicsit tényleg máshogy kellett volna.
Hiába életszerű hogy elköltöznek és megszakad a kapcsolat.Amin ők kereztülmentek együtt igen is maradhattak volna barátnők.
Én is valami ilyen végre számítottam, hogy öregebben is kártyáznak majd...
Nekem a vége nem tetszett, mikor az új lakó eltette azt a dobozt...
Annyira felesleges és értelmetlen, ráadásul azt is hiányoltam, hogy Lynette életét viszonylag összefoglalták, unokákkal, lakással stb, viszont a többieké (Gabi, Susan) teljesen el lett kapkodva, főleg Susan része.
Hát ez van, nem lett egy nagy durranás, az elejétől újra megnézném az összes évadot, de csak az utolsó részt a "szépsége" miatt biztos nem. :)
Simán megdobta volna, ha kicsit "elöregítik" őket és az utolsó képkockák, ahogy valamelyikükhöz odautazik a másik három és idősebb kiadásban csacsognak, kártyázgatnak egyet.
viszont így volt életszerű.... messze kerültek egymástól, új életük lett... az életben is így történne..
Én pont most néztem meg.
Ritka nagy csalódás volt számomra a befejező dupla rész, főleg a vége.
Értelmetlen az egész és még csak szépnek sem szép.
Többre, jobbra számítottam így nyolc remek évad után.
Mondjuk lehet igazad van.Én azért gondoltam mert a végén megfogadták továbbra is időnként leülnek pókerezni ahogy eddig is tették és erre a mesélő /Mary Alice/azt mondta,hogy a fogadalom őszinte volt de sajnos soha többé nem így lett.
Kicsit szomorúra sikeredett a vége szerintem! :(
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Született feleségek szereplői
- Hogy dolgozzam fel a kapcsolatunk mellett született gyermekét?
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?