Születésnapi levél (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Születésnapi levél
nem szeretnék ünneprontó lenni, tényleg nagyon szép ötlet.
De nem tudom, hogy egy 18-20 éves cinikus kamasz végig fogja-e olvasni évek múlva a naplót, érdekli-e még egyáltalán hogy mi történt kiskorában.
Ha visszagondolok fiamnak ugyanezen időszakára, tuti nem vette volna a fáradságot, már semmi nosztalgiát nem érez óvódás kisiskolás kora iránt.
Adja isten, hogy ne legyen igazam
Szuper ötlet! :)
Biztosan díjazni fogja majd ha idősebb lesz! Főleg felnőtt korában.
Nagyon sok Boldog születésnapot kívánok a fiadnak! :)
Fantasztikus otlet! :)
En azt a dobozt tartogatom az evek alatt osszegyujtott fontosabb feljegyzesekkel apro rajzokkal stb. amit a ssuletesekor kaptunk a korhazban. Sztem mindenki kapott ilyen kartonboxot. En ezt es a tartalmat 18. szulinapjukra tervezem odaadni az akkori ajandekkal egyutt hogy orizze tovabb o. :)
Ezek utan benne lesz a szuletesnapi level is. Koszonom hogy megosztottad velunk is!
Sok boldog szuletesnapot a "kis"fiadnak! Es nem maradhat el a Te es Apuka felkoszontese sem!:) Gartulalok Nektek is! :)
Én az 1.2. és 3. szülinapjára videókat készítettem fotókból. Utána valahogy elmaradt...
Klassz ötlet ez a szülinapi levél! :)
Nagyon kedves jó ötlet!
Én is gondolkodok egy naplón,amibe fényképeket ragasztanék,írnék pár sort,emlékezetes dolgokról...
Sok szép születésnapot kívánok!!
Jaj, ez nagyon nagyon jó lett! Szinte látom a "kis kópét":DDD
Sok boldogságot és sok szép levelet kívánok neki anyutól!
Ugrás a teljes írásra: Születésnapi levél
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Boldog születésnapot, demoon25 !!!
- Egy játszóháznak jogában áll-e nem elárulni, hogy honnan hozzák a születésnapi tortát?