Szülés utáni menstruáció (beszélgetés)
Nekem szülés után 10 hónappal jött meg és 6-7 hónapig volt tejem.
Tesztet azért minden hónapban csináltam.
Szia, én tavaly júliusban szültem, és talán csak most kezd helyrejönni a menstruációm. Eddig vagy 2-3 hóbnapot meg sem volt, vagy minden 2 hétben. Tehát szerintem nem lehet nagy gond. de hogy kicist megnyugodj, sztem látogasss el a nőorvosodhoz, hogy biztosra mehess.
szabina
Szia!
Nekem 1,5 évig csinálta kb. ezt azután beállt. Teljesen normális idő kell míg a hormonok helyreállnak. Persze terhes is lehetsz:) Azért, ha köv. hónapban nem jön meg rendesen csinálj szerintem egy tesztet.
Sziasaztok! Nekem van egy olyan problémám hogy 5 hónapja szültem, és most nem akar megjönni a mensesem.
Eddig mindig pontos volt, de most valahogy elfelejtett megjönni.
Nem tudom hogy ez mit jelenthet kérlek segítsetek.
Két hónappal a szülsé után volt egy ksi vérzésem. NEm igazi menzi, de nem is csupán barnázás. A doki azt mondta, hogy várjam ki a kvöetkezőt, lesz-e?
Az első szülsé után hét hónapra jött meg, és utána mindig rendszeres volt. A tejem pedig hirtelen csökkenni kezdett, a kislányom mgé két hónapig szopot, utána abbahagyta, meg a tej is elfogyott.
3 hós volt a fiam amikor elment a tejem és utána 2 hónap múlva jött csak meg.
Hál'isten azóta nem görcsöl a hasam és 7 nap helyett már csak 4 napig tart.
Mikor elapadt a tejem és a kislányom már nem szopott,utánna jött meg.
Szülés után 11 hónappal.
Sziasztok!
Nekem a szulés után nem volt kimaradás. Két hétig véreztem és darabosat.
Meg is voltam ilyedve, az orvos azt mondta majd meglátjuk.
Aztán lassacskán rendeződőtt.
További ajánlott fórumok:
- Szülés után kinek mikorra állt helyre a menstruációja?
- Volt valaha olyan erős menstruációs görcsöd, mint a legerősebb szülési fájdalmad?
- Nektek mikor jött meg a menstruációtok a szülés után?
- Most kezdtem meg a tablettaszedést a szülés után. Az első menstruációs napon bevettem az elsőt. Már 10 napja megvan! Mit tegyek?
- 2 hónappal szülés után ha megjön a menstruáció szabad tampont használni? Vagy még várjak vele?
- Szülés utáni menstruáció zavar?