Szülés utáni edzés (beszélgetés)
Na minden ok? Mit mondott a doki?
A gyerekágyi torna tényleg nagyon jó, ami nekem van. Csak az a baj, hogy kölcsönadtam, így nem tudom a nevét se :-(
Sétánál is lehet variálni. 5 perc lazán, 5 perc sietve, stb. ezzel picit emeled a pulzusod, majd újra lassan.
Csak ne esne az eső :-(
Szia!
Én is a hatodik héttől tornázok lazán, de igazán most érzem erősnek magam az edzéshez. (mondjuk én sok vért veszítettem és kaptam három tasakkal a kórházban)
Szerintem ha teljesen jól vagy, elkezdhetsz edzeni, de azt hiszem van pár gyakorlat, amit nem ajánlott az első hat hónapban csinálni.
Holnap megyek 6 hetes uh-ra. Sétálni így is rengeteget sétálok a kislányommal az első napoktól kezdve. Most is ha jó idő van napi 4-6 órát simán.
Lehet én is veszek valami dvd-t vagy keresgélek valamit a neten.
Szerintem a szülés utáni hatodik héttől szabad, ha minden oké. De az első hat hétben is szabad sétálni ha jólesik.
Nekem van dvd-n gyermekágyi tornám, az Alexandrában vettem, de nekem nem volt lelkierőm tornázgatni.
Ha jól érzed magad, akkor próbálkozz. Csak óvatosan, fokozatosan, nem megerőltetve. Majd belejössz :-)
Jó babázást! Ezek a legszebb hónapok, élvezd ki.
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy szülés után mikor lehet elkezdeni edzeni (akár otthon vagy konditerembe)? Gondolom nem lehet egyből ott folytatni, ahol abbahagytam régen. Azaz napi (vagy minden másnap) 50-80km kerékpározás, 30-60 perc futás és 100-200db felülés.
További ajánlott fórumok:
- Szülés utáni depresszió 2014
- Szülés utáni depresszió
- Nincs időm szülés utáni depresszióra
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Lehet tenni valamit a szülés utáni depresszió elkerülésének érdekében?
- Szülés utáni kilók ledobása! Csinálhatnánk akár együtt is!