Szülés után mit tegyek, hogy lapos legyen a hasam? (tudásbázis kérdés)
Akkor is :DDD
Az itt lévők 99,9%-a ha befeszíti a hasát, akkor is csak a hurkák látszanak :DDDDD
:)
De nem befeszitett hassal jarok Menyus :D
Nananana :D A Harcos étrend nem koplalás. És ha valaki tartja a súlyát az bizony fogyás.
Nem kell arcoskodni :D én is lefogytam és tartom is :DDDD Aki akárhogy is lefogy, és azt már legalább egy éve tartja, az jó módszer. Aki visszahízza, na az a rossz.
És igen. Egészséges. Csak nézz utána nyugodtan :DDDD A fizikai aktivitás részének meg pláne :DDD Aki nem eszik napközben, az sokkal energikusabb :DDDD Nincs a szervezete leterhelve a folytonos emésztéssel. Nem véletlenül Harcos a neve. Vicces lett volna látni a harcosokat tele hassal indulni a csatába :DD Mindenkin kajakóma :D Nem. Napközben nem kevés fizikai aktivitás, majd este kaja, és alvás. Ennyi.
Ja, baromi egészséges... Koplalással mindenki tud fogyni, kérdés meddig és mennyi fizikai aktivitásra telik az ilyen étrendből.
Akinek zsírpárnák maradnak a hasán szülés után az menjen futni, úszni vagy kardióedzésre. Fölöslegesen hasizmozik, semmi látszata nem lesz ha az izmok felett ott a zsír. Én napi átlag 2 km futással lefogytam 11 kilót, 5 hónap alatt. Ettem ami jólesett, kivéve a fehér kenyeret. Azóta eszem mindent, "csak" heti 3-szor megyek futni és tartom a súlyomat.
Huu koszonom szepen a sok hozzaszolast :)
Mikor befeszitem a hasam kirajzolodik az izom,az enyhen megnyult bor alatt kemeny :) de ott van rajta az a nem tul feszes bor szoval ha haspresezem az segit
Csikjaim amugy nekem sincsenek
Mi ebben a brutális?
Ez kérem Harcos étrend :D Egészséges és hatásos :DDD MÁr ha este eszel egy jó nagyot :D
Reggeli: kave uresen
Ebed: 2db fott tojas
Vacsora: amit a csaladnak foztem
Nagyon sokat fogytam igy,es most kevesebb vagyok,mint az elso terhesseg elott. Nehez volt sz elso 2 het,amikor mar kopogott a szemem az ehsegtol,megettem 1 kekszet,ja,es a colat leraktam erre az idore. 2 eve tartom a sulyom,pedig neha ejjel jon ram a csokizhatnek,de nem szaladnak vissza a kilok. Ket honapig koplaltam,de megerte...
Meg ki is fogytam a cel farmert:-)!
Nyilván. Le kell vinni a testzsírszázalékot, ha izmot akarsz látni. De azért vannak átmenetek, pláne nőknél. Attól hogy nem látszik maga a hasizom a hasa lehet szuper lapos és feszes :D
Leülés után meg mint írtam akár egy kockahasú csaj is tud "kitüremkedést" produkálni :DDDD
Ha már nincs rajta felesleges zsír, akkor látszik a kidolgozott hasizom. Amíg van felesleges zsír, addig nem látod normálisan a sok felülés eredményét, mert takarja a zsír.
Persze időközben megy le onnan is, meg máshonnan is, de hogy honnan azt nem tudod befolyásolni, mert az a genetikán múlik.
Ha már tényleg nincs zsír és mégis leülés után kitüremkedik a has, akkor tényleg csak feszesítés kell :)
Nekem sikerult! Igaz,a ket pasim sokat segitett: mindig ult valaki a hasamon!:-)
Persze,a napi2 liter cola utan nekem sem feszes a hasam,de apa igy imadja,a tobbi nem erdekel!
Sajnos cola es edesseg fuggo vagyok,de tartom az 58 kilo maxot a 172 centimhez!
Idaig egy drasztikus megoldas vezetett,de koveztek itt mar meg erte,ugyhogy le sem irom!:-)
Azért ez így nem teljesen igaz :DDD Ha nincs már felesleges zsír rajta, márpedig már nincs, akkor majd megy le onnan is, mert a a vége. Bár nőknél, tudjuk, ott aztán nagyon makacs tud lenni, mert annak ott funkciója van.
De itt szerintem már inkább csak feszesítés kell a leírtak alapján.
azta ez azert nem mindennapos :O
en is 62 voltam 9 honaposan
aztan 2 evig meg olyan kis duci voltam utana elroppentek a kilok
most viszont hiaba vagyok 49-50 kg a hasam olyan nem szep DE! lesz az meg csudalapos :)
Koszonom a biztatast ;)
szülés után 4 hónappal laposabb volt a hasam mint amikor sportoltam!
szüléskor 61 kg volt a sulyom!
4 hónap után 161 cm 49 kg voltam!
nem csináltam semmit,csak sokat sétáltam a gyerekkel. napi 3-4 km-ert. az anyukám messze lakott és naponta oda gyalogoltam le!
kitartás,sikerülni fog !
300 haspres hu ez igy elsore rengetegnek tunik :O
azert koszonom
de vissza fog feszesedni meg az a bor a hason?
Ket pasit szultem,es a masodik utan,haaaaat,furan nezett ki a tetovalas a koldokom korul... Napi 300 haspres segitett!
Persze,alkati kerdes is a dolog,de szeribtem tenni is lehet erte! Mondom ezt ugy,hogy a nagymamam alkatat orokoltem,megsem hasonlitok hozza!:-)
Jó lesz az :DDD a rendszeres mozgás fontos. És az is,hogy nem kényszerből csinálod.
És szerintem lesz itt holnap annyi okos tanács, hogy kapkodhatod a fejed :DDD
oh oke ertem es koszi hogy megosztottad velem :)
dolgozgatok en rajta Zumbazom rendszeresen meg hasazok 2 naponta igaz csak 20 percet de total kidolok tole
Őszintén? Szülés után rögtön másnap már nemhogy lapos, de homorú volt a hasam :DDDD
Nem is akarták elhinni, hogy szültem. Tehát: alkat. Évekig úgy is marad. Majd jött egy malac időszak :DDD de ma már újra lapos :DDD
Ezt az ital utáni dolgot, nem is értem nagyon. De ha szerintem rádolgozol a hasizomra, akkor nem lesz abból gond.
Meg tudom cáfolni. :DDDD
De ez alkat kérdése is.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a skype beszélgetésnél ne legyen ott a párom anyukája?
- Mit tegyek, mi legyen...? :(
- Mit tegyek, hogy napközbeni elalvás ne egy cirkusz legyen?
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- Mit tegyek, hogy velem legyen?
- Mit tegyek, hogy ne legyen lapos a hajam?