Mit tegyek, mi legyen...? :( (beszélgetés)
Sok mindent nem lehett tenni.
Nincs rá megfelelő válasz, mindenki rá merészkedik a jégre van aki meg ussza és van aki le bukik.
Nagy baj, hogy a kapcsolatok azért mennek tönkre mert nem birnak magukkal az emberek (a nők is) ilyenek.
Végig fogom olvasni és írok is.
Érdekes nagyon a jelenség. Átt éltem én is.
Látod, embere válogatja... Mi nők is tudunk nagyon komiszak lenni.
Vallom, hogy nem "pasikérdés" ez.
Egy hosszabb hsz-em van féltékenység dolgában.
Ott fejtettem ki tegnap meglehetősen kimerítően az idevonatkozó véleményem.
"Én már sok mindenen átmentem..és hidd el őszinte palit soha nem fogsz találni!Ha mégis akkor nagyon mázlista vagy!"
Pasi vagyok. Őszinte voltam. Sosem csaltam meg, mégis minden kisebb-nagyobb vitában, nézet eltérésben fegyverként használta fel, amit korábban őszintén elmondtam neki. Megérte?
Erről nem a net tehet... Aki félre akart menni a net elötti időkbe is meg tudta tenni.Élőbe meg a neten is lehet keverni a kását a végeredmény ugyanaz.
Akit megcsalnak, becsapnak annak pocsék érzés.
Drága Klaudia! Ha tudsz olvasni akkor légyszíves tedd meg mielőtt leoltasz!
Nem csak a barátnő regelt!
Nézd csak ezt írta a fórumindító! ..:
"Egy szépnek indult estén egyik barátnőm, aki be van egy jó ideje regisztrálva egy társkeresőn, rábukkant az ex-pasimra. Nem akartam elhinni, mert tudomásom szerint harmonikus kapcsolatban él az "utódommal", így kíváncsiságból beregisztráltam magam is, nem létező adatokkal."
Akkor mielőtt az okoskodás venné kezdetét, értelmezd ezt légyszíves:)
Elolvastam az egeszet, de nem ertem, hogy mi a kerdes... Vagyis, hogy ez miert kerdes...
Eleg erdekes, hogy pont irt neked mikozben az exed utan kutattal.:D De nem hiszem, hogy barki is visszaelne minden adataval es kepevel...
Elegge hulyenek nez, hogy neked majd megmutatjaa gepet.:D Nem kell sok esz meg ido az elozmenyek torlesehez...
Biztos torolni fogaja az elozmenyeket es ha az incidens elotti idopontrol nincs semmi akkor mar nem csak 100 szazalek, hogy o volt, hanem ezer...
Nyilvan az, hogy letiltott mutatja, hogy nem okos.:D Szoval biztos kitorli az elozmenyeket, aztan mutatja, hogy nezzed, nezzed nincs itt semmi.:D
Tovabbra sem ertem, hogy miert vagy ketsegek kozott... Tudom nehez elfogadni, hogy atvertek...
Sok sikert a folytatashoz.:)
Ez a sors keze volt... Jobb hogy most derült ki róla és nem később.Levonod a tanulságot és emelt fővel továbblépsz vagy hagyod magad továbbra is becsapni. Megértem amúgy a kiváncsiságodat
de azért társkeresőre nem regiznék hogy megtudjak
infókat.
Hát, elég kemény eset, ha erre gondolsz!
:DDD öreg leszel, mint én, már nem hüledezel ;)
Ez a net árnyoldala!
Az atomenergiát is lehet jóra és rosszra fordítani... Sőt! a jószándékú felhasználás mellett is léteznek balesetek, sajna.
A véletlenek meg (amik ugye meg nincsenek is) vannak és keverik a "kaksit"... az emberek meg kicsit gyávák, kicsit v. jobban hibásak dolgokban, tévednek, gonoszkodnak satöbb-satöbb...
A szerelem vak!!!
Letiltott onnan Ő AZ!
Felejtsd el..
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a skype beszélgetésnél ne legyen ott a párom anyukája?
- Mit tegyek, hogy napközbeni elalvás ne egy cirkusz legyen?
- Szerintem túl keveset találkozunk a párommal. Mit tegyek, hogy ragaszkodóbb legyen?
- Mit tegyek, hogy velem legyen?
- Mit tegyek, hogy a 8 hetes babám ne csak kézben legyen hajlandó lenni?
- A körömlakk alatt besárgult a körmöm a lábamon! Mit tegyek, hogy újra szép legyen?