Szülés megindulásának jelei (beszélgetés)
Nekem előtte négy nappal ment el a nyákdugó.
Nálunk elég egyértelmű volt: elfolyt a magzatvíz. Zúdult kifelé :)
A fájások nem jöttek, így kb. négy óra várakozás után telenyomtak oxitocinnal, röviddel ezután megjöttek a fájások, de az oxitocint végig kaptam.
hajnali egykor kimentem WC-re olyan fura érzésem volt és mivel éjszaka 2-3 alkalommal jártam ki gondoltam megint menni kell nem voltam még teljessen ébren. Visszafeküdtem és fél óra múlva megint fura érzésem támadt nem fájt semmim csak valhogy más. Aztán hallottam valamiféle pukkanást és rohantam a zuhanyzóba kiabáltam a férjemnek, hogy öltözzön mert menni kéne. ekkor nem voltak fájásaim. a kórházba érve 3 óra volt már 5 percesek kezdődtek és még aludni is tudtam. 9:30ra meg is volt a fiam.
Én is 27 hetes vagyok és nekem is teljessen más a terhességem. Az elsővel 9 hónapig há**tam és nem igazán tudtam enni az első 5 hónapban. A végére nem is értem hogy lettem 20kg több. Most Talán 2 hónapig volt a rosszullét de azóta semmi 6,5 kg tartok:)
Nekem a nyákdugó ment el,semmi fájás,görcs.Később lettek ugyan fájásaim,de kb. olyanok,mint menstruációkor,tehát jelentéktelenek.
Bnesaci,neked mennyiben,miben különbözik ez a terhességed?Írtad,hogy teljesn más!Ez olyan érdekes.
első bébinél éjjel fé 1 körül csorgásra ébredtem.. azt hittem nyomta a bébi a hólyagot...:))) se fájás, se semmi.. :)) reggelre baba lett :))
második fiamnál , hajnali fél 4-kor ébredtem, hogy a derekammal valami nem stimmel.. egy órán belül 5 perces fájásaim voltak. kint ültem a konyhában, hogy ne kelltsek fel senkit, és cseteltem (wapos cset, telefonon), az egész cset értünk izgult :)) minenáron kórházba akartak zavarni:D holott csak akkor kezdődött :)) szülés elött egy fél órával mentem kórházba, mikor éreztem, hogy itt az idő. felvették az adatokat, felfektettek az ágyra, ctg-t akarták rámtenni, mikor jó hangosan odaszóltam, hogy jööön a baba :)) szülésznő karja alattam volt, majdnem eltörtem :D elkapták a gyereket időben :))
Szia!
Nekem mindkétszer elfolyt a magzatvíz, és aztán egyből jöttek a méhösszehúzódások.
Szia!
Befektettek a kórházba túlhordás miatt, még aznap du. 5 körül menstruációs görcsökhöz hasonló fájások kezdődtek, amik az éjszaka folyamán egyre erősebbek lettek. Éjjel negyed 4 körül a doki burkot repesztett és 03:44-kor megszületett a lányom. :-)
Sziasztok!
Már szültem egyszer,de ez a mostani terhességem össze sem hasonlítható az előzővel!Sajnos még csak 27 hetes vagyok,és fennáll a koraszülés veszélye!Kíváncsi lennék a tapasztalatokra,kinél hogyan indult meg a szülés?? Köszi azoknak akik leírják!! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes módszerek vannak a szülés megindulásának elősegítésére?
- Összefügghetnek az időjárási frontok és a szülés megindulása?
- Mik a szülés megindulásának egyértelmű jelei? (Mikor rohanjunk a kórházba?)
- Szülés megindulás, megindítás kinél, hogy történt a 40. hét után?
- Utrogestan-t a koraszülés megindulásának megelőzéseként
- A szülés megindulásának jelei