Sajnos nagyon karos az online tér a mostani kismamáknak, emiatt állandóan aggódnak stresszelnek, ez a gyerek születése utána sem lesz máshogy..:/ nem lennék manapság első gyerekes.
Nagyon sokan keményednek hamar és csak ennyi miatt nem kell már senkinek feküdni. Kérlek ne ijesztgess elavult eljárásokkal tapasztalatlan aggódó első gyerekes kismamákat. Sok minden változott már azóta a protokollokban terhesgondozás és szülés terén.
Mikor nálam először jött a haskeményedés ( épp gyalogoltam), olyan lett az egész hasam, mintha egy kőszikla lett volna. Eléggé megijedtem, még aznap megkérdeztem a nőgyógyászt, hogy ez baj-e ? Azt mondta, hogy igen, mert ez méhösszehúzódás, és ha sokszor van, akkor kinyílhat a méhszáj, és megindulhat a vetélés, vagy később koraszülés. ( Én 5 hónapos terhes voltam akkor.) Attól kezdve gyógyszert kellett szednem, és csak a legszükségesebb teendőkhöz kelhettem fel.
31hetes kismama vagyok. Olvastam egy hasonlo kerdest itt,tanacsokat kernek. Itthon fekszem kinyilt belso mehszajjal, a cervix megrovidult 13mm.lehetseges? Lehet,hogy jon a baba? Az orvosom tetnap vizsgalt a kulso mehszaj zart
Figyelt kérdés
Semmit nem aludtam az ejjel pedig jo alvo vagyok.szedultem, mindket oldalt fajt felul a combom, hasam is picit fajt, nem veszesen, nem gorcsosen. 2 orat ha aludtam.remelem nem annak a jele hogy jonni szeretne