Szoptatás után visszaáll a mell eredeti mérete? (tudásbázis kérdés)
jaj ez nagyon jó hír :)Köszi:)
barátnőm két gyereket szoptatott évekig ugyanilyen műtét után, semmi gondja nem volt vele
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy volt-e már valakinek itt mellkisebbítő mütéte?,Nekem a két terhesség alatt a duplájára nőtt mindkét mellem, ami már nagyon kellemetlen volt és ezért két éve kés alá feküdtem,ami után olyan lett a cicim amilyen sosem volt :),de a sors ugy akarta,hogy megint babát várok..Most attól félek ,hogy majd nem fogok tudni szoptatni..Ha valakinek van ilyen tapasztalata akkor legyen olyan kedves írja meg.Köszönöm
na, én is attól félek, h nem... anyám hatalmas mellekkel bír... Nekem most se kicsi (75/D)... Hát, mi lesz még????
(én még nagyon senkit nem láttam az ismerőseim között, akiknek uakkora lett volna szülés után x idővel, mint előtte... mindig nagyobb maradt általában..,.,.
Köszi az igazság az hogy tudom hogy a sok fogyástól van, bár a bőröm nagyon rugalmas nincs egyetlen striám sem, em repedt meg sehol a bőröm pedig mindháromszor hatalmas hasam volt.
Szerintem probald mellizomgyakorlattal feszesiteni. En is most hagytam abba a szoptatast es nagyon szepen visszaallt, de en kicsit meghiztam ezert mozgok is. Es a melleim egesz jok lettek.
Sziasztok! Három gyermekem van 29 éves vagyok, minden szülés után visszanyertem nagy és feszes melleimet de az utolsó baba leválasztása után fogytam 15 kilót és a melleim nagyon kicsik lettek, és nem mondhatnám őket feszesnek. Hat hónpja hagytam abba a szoptatást, félek hogy így maradok. Próbálok hízni bár az alakommal így semmi bajom, de sajna csak mellre nem lehet hízni. Szerintetek elképzelhető hogy visszaállnak ujra vagy így marad?? köszönöm
A fogyókúra és a hízás is változtatja a mell méretét és az alakját, mert nagy része zsírszövet, kisebb izom, ha az izmot erősíted akkor kisebb lesz, de feszesebb, ha fogyasztasz, akkor is kisebb lesz de punnyadtabb. Szoptatáskor meglazul a mell egész szerkezete és megduzzadnak a tejtermelő mirigyek. A bőröd és a szöveteid rugalmasságától függ mennyire áll vissza az eredeti méretre, de mindenképpen visszább fejlődik, mert az izmok újra feszesebbek lesznek a mirigyek, pedig kevésbé duzzadtak.
Viccen kívül, lehet.Egy ismerősöm nagyon nőies alkatú, kimondottan cicis fiatal lány volt, amikor elkezdett először fitneszt, aztán testépítő edzéseket.Minden zsír lement róla, a mellei teljesen eltűntek, meg is műttette azóta a mellét, különben csak két zsugorodott zacskó lenne a helyén.
Persze egyszerű karkörzésekkel nem lesz változás:)
Szóval tornával lehet mellet kisebbíteni? Akkor már kezdem is:D
Senkit nem szeretnék elkeseríteni, de a tornával még az a a maradék kis cici is eltűnik.
Az orvostudomány mai állása szerint csak az implantátum segít.
Meg lehet nézni a testépítő nőket.
Bocs elnéztem egy nemet:D
Nekem gyárilag 75B,szülés szoptatásnál 95B-s melltartóm is volt:-((Majd beszakadt a hátam de az enyém mellett ikreket is tejeltem a leadó állomáson keresztül.Mára visszaállt a régi méret,két gyereket szoptattam.A visszamenés kb 1,5 évet vett igénybe,lévén hogy 13 hónapig szopizott a másodok lányom.
Nekem kisebb lett egy mérettel:(
Igen, ugyanolyan pici lett! Sajnos, jók a régi melltartóim!
:) van benne valami! Nálam is ez a helyzet, az egyébként is nagy méretem most extra nagy lett! :)
Én is hosszabb távon írtam :) másfél évig szoptattam, de az elmúlt közel 8 hónapban, amióta már nem, semmi változás...
akkor még simán van esélyed arra, hogy visszaálljon a majdnem eredetibe. Én 36 hónapot szoptattam összesen és csak egy méretet nőtt, de én is ...
Igen, 8 hónapja, majdnem 9.
Csak majd ugyis maradhatna :)
NYugi,addig míg szoptatsz tuti nagyobb lesz.
Remélem, nekem megnő majd egyszer, ha szülni fogok. Akkor ezek szerint erre is igaz, hogy a kutya is a dombra sz.rik (már bocsi a kifejezésért), szóval akinek van, annak nagyobb lesz, a többi meg hiába aakrja :DD
Nekem sokat nőtt, mert ha egy melltartóba összekaparom:D akkor sokkal nagyobb melltaró kell mint régen. És hatalmas a dekoltázsom, ami megakadályoz néhány csodaszép ruhám hordásában. Vajon elfelejthetem azokat a ruhákat?
Szerintem nem teljesen, és főleg az alakja változik, de nem is sokat nő, és kb egy évre van szüksége a visszaállásra, vagy még többre.
Én november óta szoptatok, hosszabb távon érdeklődök.
Vagy igen, vagy nem.... :) ez nagyon alkat függő! Én előtte 80E méretet használtam, most 80H-t! Semmit nem ment vissza, és már december óta nem szotatok...szóval én a nemre szavazok! :)
E-G-s méretnél nincs az a torna ami segít.
Melltornával némi eredmény elérhető,hogy hanyatt fekve se tünjenek el szem elől:-))
Sajna még így is alacsonyabbra szállnak a drágák,ez az anyaság velejárója,de a cicitartók csodákra képesek a férjeknek meg mindegy csak hozzáférhessenek:-))Ők megértik(jobb esetekben).
Vákumos mellnagyobbító??Na ne már!Marhaság,átmenetileg talán jó de a mell alatti izmokat csak tornával lehet működésre bírni!!
De ez az én véleményem...
Erre nincs recept, egyénfüggő (genetika, szoptatás, mzgás, fogyás stb), van, akinek a nagyból kicsi lesz, van akinek a kicsiből mégkisebb és még egy csomó variáció, úgyhogy csak elmondani lehet a tapasztalatokat, de ennyi.
További ajánlott fórumok: