Szolnok megyei babázók (beszélgetős fórum)
A gera marcipánban marcipán figurákat csinálnak rendelésre. Lehet tortát nem, azt nem tudom.
de hátha tudnak ajánlani valamit, ahol csinálnak.
Akkor nem rendeltétek meg a tortát? Mutatta a micimacis képet?
Ha jól tudom a Gera Marcipánba nem csinálnak tortát, csak marcipánfigurákat, bár nem vagyok benne biztos.
A Marcipánba lehet csinálnak, bár ott meg a torta nem olyan finom, mint a Zagyvába, meg sokkal drágább is.
Pfff... hát Csajszi kiakadtama Micimacis tortán! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nagyon durva! Na meg nagyon bunkó is volt a csaj, aki felvette a rendelést. :(((
Én akkor is figurás tortát akarok!!!!
Segítsetek, hol lehet ilyet csináltatni??? :)))
Sziasztok!
Zsuzsi, mi is a Zagyvából rendelünk tortát, viszont a micimackós figurás torta elég ronda volt, legalábbis amit a képen mutatott. Nekünk azt ajánlotta ott a csajszi, hogy ostyát tetessünk a torta tetejére, mert az sokkal jobban néz ki, na meg így rajta van az egész micimackós banda.
nem, dehogy haragszom.
én sem engedtem volna ha pl Imre vagy István vagy valami ilyesmi az apuci neve,de a Gábor név amúgy is tetszik nekem:-))
Szia zsuzsika13!
Nem vagy hülye!Hidd el sokan így vannak vele.Ismerek itt olyan lányokat akik a 2 vér szerinti egészséges gyerekük mellé várják az öf tesót.
Azta mindenit!!! Nem semmi tortúra!
Lehet, hülyének gondol, aki csak örökbe fogadni tud, mert valamilyen ok miatt sajnos nem lehet természetes úton gyerkőc, de mi annyi mindenen keresztül mentünk a terhességem és a szülés alatt (2x is majdnem ottmaradtam) , hogy megfordult a fejemben, hogy örökbe fogadnék egy másik gyerkőcöt a kicsi lányom mellé, mivel a szüléstől rettegnénk, hogy most nehogy ottmaradjak. :( Persze a párom hallani sem akar erről, de én vágyom azért rá.
Persze, biztos, hogy minden rendben lesz! Pozitívan kell hozzáállni mindenképpen! Én rettegtem a szüléstől, és mire sikerült feldogoznom, hogy milyen fájdalommal is jár majd a sima szülés, utána nem sokkal arra kellett készülnöm mikkel is jár a császár.. Mivel közölte a doki, hogy nagy baba lesz, így sejtettük a császárt. :(
Az én "kicsi" lányom volt a legnagyobb a kórházban, mikor bent voltunk. :) :(
Mátyásból.. :)))
Remélem, nem haragszol meg, nem szeretem amikor a szülők nevét kapják a gyerkőcök. :) Pl. én imádom a nevemet, de el nem tudnám képzelni, hogy a kisasszonyt így hívják. :))
Igen, lesz szép torta, legalábbis remélem. :) A Zagyvába megyünk majd be, hallottam, hogy csinálnak figurás tortákat, Micimackósat szeretnénk. :) Tűzijátékos gyertyával. :))
és 4 és fél hónapos volt amikor öf
Megint bocsi!
Köszi,de hidd el Ő mindent pótol és elfeledtet:)!
Elég sok a "macera",senkinek nem kívánom.9 hónapig tartott amíg megszületett a határozatunk,majd 2 és fél év múlva szóltak,hogy lenne egy kislány akit öf-hatnánk.Hogy honnan,az maradjon az én titkom,remélem megérted.Akkor 2 hónapos volt a lányunk.3 hónaposan hozhattuk haza és és és fél hónapos volt amikor jogerősen is megtörtént az öf.
Sajnálom, hogy nem lehet saját.
de tök jó, hogy tudtatok örökbe fogadni:-))
és sok volt vele a macera? mármint az ügyintézés? melyik otthonból fogadtátok örökbe? mennyi idős volt ő akkor?
igen?? mesélj!
mennyi idős a baba? fiú? lány? hogyhogy úgy döntöttél hogy örökbe fogadsz?
Ja a szülés:
néha nagyon félek, ilyen időszakosan jön rám a para, bár mostanában egyre gyakoribb.
remélem minden ok lesz:-)
Honnan ismerjük egymást??
Én megvagyok elégedve eddig Jakabbal, volt régen egy cisztám akkor is hozzá jártam.
nekem is Gábor a párom:-)) azért lesz a kicsi is az:-))
húha egy év?? és lesz neki szép tortija??
Azt tudod ám, hogy ismerjük egymást? :)))
Áhh, semmi rossz tapasztalat, csak nem szimpi! Azt hallottam, nagyon jó doki amúgy, de nekem akkor sem. . :)))
Tetszik a Rebeka név. :)) Gábornak hívják a páromat. :))
Most 19. -én lesz 11 hónapos a művésznő. Jövőhónapban pedig már első szülcsinap. Nagyon gyorsan telik az idő. :((
Félsz a szüléstől? Én rettegtem. :(
Azt tudod ám, hogy ismerjük egymást? :)))
Áhh, semmi rossz tapasztalat, csak nem szimpi! Azt hallottam, nagyon jó doki amúgy, de nekem akkor sem.. :)))
Tetszik a Rebeka név. :)) Gábornak hívják a páromat. :))
Most 19.-én lesz 11 hónapos a művésznő. Jövőhónapban pedig már első szülcsinap. Nagyon gyorsan telik az idő. :((
Félsz a szüléstől? Én rettegtem. :(
Szia csuszi81!
Azért kérdezem,mert én is Szolnok megyei babázó vagyok,de örökbefogadó szülő.
Szia,
Anyukám örökbe fogadott egy kisfiút. miért?
Sziasztok!
Van közöttetek örökbe fogadó szülő?
Van valami rossz tapasztalatod vele?
Van már nevünk igen, Gábor lesz:-))
Ha lány lett volna akkor meg Rebeka lett volna.
neked mennyi idős a picurkád?
lehet hogy már írtad bocsi, csak már nem emlékszem:-)