Szoláriumozás először! (beszélgetés)
Sziasztok!
Az,hogy kinek mennyire hamar kezd el ráncosodni a bőre,az sok mindentől függ pl:Genetikailag mit örökölt,milyen a bőr tipusa,hogyan ápolja és persze a túlzásba vitt szoláriumozás,napozásSok...
De ha nem túl fehér a bőröd,érzékeny vagy az sem mindegy,hogy mennyi anyajegyed van,mert ha sok,akkor nem ajánlott a napozás sem,nehogy rosszindulatúvá váljanak.Szóval,ha figyelembe veszed a bőr tipusodat és szép lassan kezded nővelni az időt és nem is viszed túlzásba,illetve kellően ápolod a bőrödet,akkor havonta 4-5 alkalommal nem lesz semmi bajod tőle!:)
Sok sikert és tényleg ne vidd túzásba!:)
Üdv:Maja
Ilyenkor amúgy is nagyon hideg van,nem jutunk túl sok fényhez se....szerintem kifejezetten jó hatással lehet ránk egy kis meleg és egy kis fény!
én nem akarom túlzásbavinni :)
köszi
Volt olyan ismerősöm, aki rendszeresen járt és nagyon el voltak már akkor mélyülve az arcán a ráncok (száj és szem körül).
Csak óvatosan... :)
Szia!
Én is ezt vettem észre.
Pedig csak párszor voltam.
A kiszolgáló csajszi még hozzám se szólt, csak mutatta, hova menjek.
Mondtam neki, hogy először vagyok, ő mit ajánl, mennyi időre menjek, erre az volt a válasz, amennyire akarsz. :S
Pár alkalom múlva észrevettem, hogy a finom ráncok az arcomon mélyültek, és hiába kentem be őket krémmel este, ott maradtak.
Többet nem mentem.
Én olyan helyen voltam először, ahol tényleg foglalkoztak a vendéggel, és az első alkalommal csak 3 percre mehettem. Legközelebb már 6-ra. Ezt a 6 percet tartottam is kb 2 hétig, és csak aztán növeltem. Én mondjuk igazi hófehér bőrű vagyok, szóval nekem nagyon kellett vigyázni.
És bár nem ez a téma, ha nem bántok egy személyes véleményt akkor leírom: Én alig fél év szolizás után észrevettem, hogy rohamos öregedésnek indult a bőröm. De tényleg elképesztően látványosan... :S Pedig csak 18 voltam. Úgyhogy én azonnal abba is hagytam, mikor ezt észrevettem.
Még soha nem voltam szoliba most ugy döntöttem itt az ideje:)
Kérdésem az lenne így hogy először megyek hány percre ajánlott?és utána hány perc?
fekvő vagy álló a jobb?
köszönöm