Szoláriumba járni mennyire alap egy nőnek? (beszélgetés)
Nem kell őt sajnálni, mert ő nagyon is el van magával.Ő olyan, h elvárja az ápoltságot, és neki a szolárium is hozzátarozik, én ezzel nem értek egyet, ezért kérdeztem a véleményeteket.
Manapság már mindenről csak azt lehet olvasni, hogy mennyire veszélyes. Valahogy nem tud meghatni.
Semennyire hacsak nem akarsz bőr rákos lenni. Más országokban már kimomdott tény csak persze nálunk nem az hogy ezerszer rosszabb mint a nap, de felőlem szolizz csak nyugodtan. Mindenki a maga kárán tanul. Első 3 vezető halál okban benne van a nőknél a melanoma malignum a mi kis országunkban. Kicsit talán el kellene gondolkozni, hogy miért.
Most meglátszik, jó pár év múlva meg gondokat okozhat. Ezer helyen olvashatod, hogy a déli órákban ne napozzunk, nem én találtam ki.
T.Fórumnyitó! Elnézést kérek,de ide írom,hogy mit gondolok ismeretlenül is a barátodról.Van egy szó ami ide illene,de nem sértegetem,de remélem a nőtársadalmat nem abból itéltetik meg ,hogy jár-e szoláriumba vagy sem!Még azt is megkérdezném...szeret ő igazán téged?Valószinüleg "ficsúr" tipus és túlzott egóval rendelekezik,aki meg van győződve arról ,hogy ő hozzá csakis tökéletes nő illik ,mert ő az vagyis olyan akit ő formál tökéletesre,lehetőleg.Sajnálom őt...
Én ki szoktam ülni egy jó fél órára és meg is látszik.
Igen, azért nem szolizunk, de nem is napozunk 11 és 15 óra között.
Én 25 éve járok, és nem tette tönkre.
Miért lenne alap? Alap hogy tisztálkodsz , tiszta ruhába jársz , hajat mosol, fogat mosol stb....
Meg akkor a legveszélyesebb a napsütés.
Gondolkoztam rajta, hogy megyek, de félek, hogy tönkreteszi a bőröm. Inkább maradok a napnál. Dél és 2 között lehet a legjobban barnulni.
Amikor Pesten laktam alap volt :) most itt Ausztriában nem az:)
Én is hiányolom, lehet elvadítottam őket. Csak azért írtam ki a fórumot, mert barátom szerint mivel én nem járok, nem adok magamra, és nem haladok a korral.
Elhiszem, ma jó idő volt.
Én ma voltam először rövid ujjúban.
Hiányolom a szoláriumot kedvelők hozzászólását.Persze azért nem jönnek,mert az "alap"szóval rendesen el lett baltázva a fórum témája.A napi tisztálkodása tetőtőltalpig az alap lehet,persze nem csak nőnek,de nem a szolárium.De tény én is ismerek olyan hölgyet aki már juniusra csokibarna és váltig tagadja,hogy: ááá én nem járok szoláriumba,pedig de.Igazából nem itélem el,hisz mindenki magad tudja.
Ez nem alap hanem marhaság. Legyél sokat a levegőn és lesz szép egészséges szìned.
A szoláriumozott bőr hamar öregszik ráncos és bőrrákot is kaphatsz.
Én kb. 5 éve hirtelen felindulásból vettem bérletet. Hat alkalommal elmentem, de olyan ritkásan, hogy semmi látszata nem volt. Maradék 4 jegyet nemrég dobtam el. Pár perc csupán, megmagyarázhatatlan, de nincs idegrendszerem hozzá.
Legjobb alap ahhoz, hogy bőrrákod legyen.
Plusz idősebb korban a szolizott bőr olyan, mint egy smirgli papír.
Szerintem Andika profi ebben, ismeri a gépeket és van esze ahhoz, hogy ne ártson magának.
Egyszer voltam, aztán kimenekültem. A klausztrofóbia felülírta
Én meg már a fázós korba értem, még nem vettem fel ujjatlant. Majd később fogok barnulni, de a lábszáramat nem éri annyira a nap, az fehér szokott maradni.
Napozni meg én sem szoktam.
Szerencsére barnulok, nem pirulok. Főleg arcom kezem -ami ki van a ruhából , mert nem szoktam barnulás céljából napozni
H. o. alatt néhányszor kiültem a kertbe a macskával, bármelyik roma megirigyelhetne, az orrom meg a napszemüveg miatt szinte sötétbarna. Különben nem áll rosszul, csak nem tetszik.
Miért, fehérbőrűként pirosra és hólyagosra sülni jobb lenne?
Sosem jártam, elég bánatom nekem, hogy fehérbőrű létemre nagyon gyorsan barnulok.
Egyébként számomra elég furcsa ,hogy valaki ,egy nő alapnak tekinti a szoláriumot.Remélem a többség nem igy gondolja.
További ajánlott fórumok: