Szokjunk le együtt a kávéról! (beszélgetés)
Éppen ezt akartam mondani én is:
Mi a csudáért is kellene leszokni róla? :D
Alternatíva a kávénak az egészséges kávé. :)
Igaz én kakaó párti vagyok, de alternatívként az is működhet!
Már arról is?
Nem én!
Nem elég, hogy a férjem halála óta....
....muszáj "megideologizálni"....no comment:)
Nekem nem megy a leszoktatás, esetleg az ára miatt fog bekövetkezni---> Még van 2 csomag Omnia a kamrában. Ausztriából Dallmayr-t hoztam (akcióban olcsóbb volt, mint a Haag), most azt iszom:)
Sziasztok!
5 napja nem kávézom.
A vérnyomásom miatt szoktam le.
Semmivel sem másabb az életem a kávé nélkül.
Ugyanannyira vagyok fáradt, mint kávéval és ugyanannyira vagyok friss és éber, mint kávéval.
Sőt egyik kolléganőm szájából kávészagot éreztem és rájöttem - büdös.
A kávé büdös szagú.
Cukor nélkül is megiszom a kávét, de én is szeretem a jót:)
Valamikor kollégáktól láttam, hogy tejcsokit olvasztottak bele és rumot öntöttek hozzá...az is finom:)
Hát, én is jobban szeretem a kávés tejszínhabot, mint a tejszínhabos kávét... :)
Migrén ellen... sötét, csend, alvás... :( Ennyi ötletem van, persze ez a legtöbb esetben nem kivitelezhető... Szerintem nem gyógyítható, akárcsak az allergia, herpesz... :(
Köszi az érdeklődést.
Dehogy múlik!
Ha elkezdődik, nem használ semmi.
Sőt, ebben a hőségben jobb, ha iszom.
Tejet mindig teszek bele.
Jó reggelt!
Kipróbáltam a "narancslé a kávé helyett"-dolgot... És bejött! :) Habár csak szőlőlé volt itthon, de ittam egy nagy bögrével és egyelőre nincs semmi kedvem a kávéhoz...
Köze van ennek vajon a cukorhoz? Mert ennek a löttynek inkább a csak a cukortartalma a nagy, nem a gyümölcstartalma...
Tudom, miről beszélsz... én ezt úgy szoktam hívni, hogy "káprázik a szemem". Régebben - konkrétan szülés előtt - nekem is nagyon gyakran nagyon erős fájdalmam volt.
Milyen gyógyszer volt ez? Még nem hallottam ilyen mellékhatásról...
Érdekes ez a mágnes izé, még nem hallottam róla... Majd kipróbáljuk, mindenképpen! Kösz a tippet! Remélem, a barátnőmön is segít...Annyira sajnálom szegényt olyankor... :(((
A migrénnél szokták használni ezt a szót. Tulajdonképpen a migrén előjele, amikor még nem fáj de már érzed, hogy készülődik valami. Nálam ilyen furcs diszkomfort érzés, nem is igazán tudom megfogalmazni. Rossz a közérzetem, "nehéz" a fejem, érzem, hogy készülődik valami.
Ideggyógyásznál voltam, aki írt egy nagyon erős gyógyit ami tényleg jó volt mert elmúlt tőle a fájdalom, de halálhangulatom lett tőle és bőgtem egyfolytában. Nagyon ijesztő volt. Ami nekem nagyon sokat segített az a mágneses ékszer. Van karkötőm és nyakláncom is. Volt egy pár hónap amikor soha nem fájt a fejem, most ezekben a frontos időszakokban előfordul, de nem olyan durván mint régen.