Szódabikarbónás hüvelyöblítés (beszélgetés)
Gratulálok a családodhoz!
Én nem tudom 3 gyermek után vállalnék e még. És ha megint ikrek lettek volna? :)
Szerintem próbáld ki! Nekem bevált:)))
A férjem, a hármasikreim születése után, csak úgy egyezett bele a következő „babavárásba”, hogy minden lehetséges módszert elkövetünk, hogy fiú legyen. Elolvastam minden akkoriban létező szakirodalmat és a lúgosító módszer mellett döntöttünk.
Ha ti is ezt a módszert választjátok figyeljetek a pozitúrára, mert az is fontos!
Nem tudom, hogy a módszer hatására született-e a fiam, de az biztos, hogy végtelenül boldogok voltunk. Természetesen kislánynak is örültem volna, de a férjem nagyon vágyott még egy fiú gyermekre. (Nagyon lányos család vagyunk, nekem 2 lány testvérem van, a férjem nővérének pedig öt lánya.)
Sok sikert kívánok!!!
A gének tuti számítanak, de mind a két félről.
Nálunk is a papámék 7en voltak testvérek 6 fiú 1 lány. De a papámat egy méretes "háremmel" :D áldotta meg az ég. De van olyan testvére ahol azért fiúk is becsúsztak. Szóval nem csak az ő génjüket kell nézni, hanem a mamámét is, akiknél szintén lányok voltak. Szóval igazából véletlenen múlik.
Hát ha azt nézem, hogy nagymamámék 9-en voltak testvérek, ebből 7 lány...
Nagymamámnak két lánya lett.
1. Anyumnak is két lánya és egy fia. Közülünk :) a huginak fia született.
2.Anyum testvérének két fia van.
A két fiúnak lett egy-egy fia.
Na számolok:
Nagyimnak van két lánya.
Két lány unokája
Három fiú unokája
És három fiú dédunokája.
Hm, gének? :D
Szia!
Köszi a címet!
Igazából, mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, a lényeg, hogy egészséges legyen. Tudod, már van egy kislányunk, és nagyon szeretnénk neki egy kisöcsit. De ha hugica lenne, annak is ugyanúgy örülnénk.
Találtam neked egy oldalt a te problémádra:
Ha egy-két kanál szódabikarbónát teszel a fürdővizedhez, elvileg az is lúgosít. Azt nem tudom, hogy lehet e közvetlenül a hüvelybe is önteni.
Ha nem vagyok indiszkrét, miért nem mindegy a baba neme?
Sziasztok!
Több helyen olvastam, hogyha kisfiút szeretnénk, akkor lúgosítani kell a hüvelyt. Czeizel Endre a szódabikarbónát javasolta e célból.
Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Ha igen, megtudnátok adni a higítási arányt? Háztartási szódabikarbónát kell használni vagy létezik gyógyszertári is?
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Citrom, ecet és szódabikarbóna a takarításban
- Minden szexuális együttlét előtt szükséges hüvelyöblítés? Mi a véleményetek 30+-osok?
- Mi mindenre jó a szódabikarbóna?
- Ha szódabikarbónával mosom meg a fogam, tényleg fehér lesz? Van káros hatása?
- Lúgosítás szódabikarbónával? Van valakinek tapasztalata?
- Hallott már valaki a szódabikarbónás fogfehérítésről?