Szobabiciklivel külsőben is lehet fogyni? Mik a tapasztalataitok, hány cm ment le rólatok? Mennyi idő alatt? (beszélgetés)
De mellette sokat eszel? És mennyit és mit iszol naponta?
Én napi 2-3 liter ásványvizet megittam, így kevesebbet is ettem. Én 10 előtt nem ettem, (ha reggelizek akkor egyből hízok) este viszont csak alma, kefir, vagy bármilyen főzelék. És mivel biciklivel adtam le a kilókat így semmi nem jött vissza rám.
A barátnőm ugyan így fogyott le ahogy Én mondtam neki, ő 1 hónap/ -15 kg-tart. De Ő úgy teker, hogy napi 3-4-szer 20-30perc.
Az igen, Good Job!:)
én is két hete tekerek kb, de még semmi.Bár a kg az nekem másodlagos inkább cmre akarok, mert ........... mert.... undi vok.
Elsö héten csak 30percet tekertem. Volt, h éhgyomorra. 2. héten 50 percet, és a héten már 1 orát. de jó mert nem fáraszt ki, de ha fáradt vok , akk jobban izzaszt.
de a vicc h reggel XX2 cm-t mérek, este meg XX4 cmt. A viznek ekkora ingadozása lehet??
Értem, azért írtam, hogy több u.olyan fórumtéma van, de másra kíváncsi mindenki.
Látom írt kedves ismerősöm, Katinkaboszi is. Szerncsés, neki sikerült alakot is formálni, nekem nem :( Nekem a torna segít jobban. Embere válogatja biztos, azt megfigyeltem, hogy biciklisfutárt nem láttam nagy fenékkel :DD, csinos a lábuk stb......de látom, hogy vidéken kilómétereket tekernek emberek és sokan lefolynak a bicikliről.
Mindenesetre sok sikert, és kitartást kívánok Neked!!!
Tudom, de konkrétan erröl nincs szó. Csak "most kezdem, jajj elfáradtam..." stb. De konkrétumokrol nem beszélnek. Én inkább a formálás miatt kérdezem.
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
nagyon segit!én fél pece szálltam le,36 km 1 óra alatt, kb 900 kcal.
nekem láthatóan használ, a lényeg,hogy aerob zónában legyen a pulzusod.ha túl magas átesel a cardio zónába ahol már nem égetsz zsirt...
nekem főleg alakformálásban segített :)
igaz csak két és fél kilométert tekertem naponta, de jót tett nagyon, kitartás kell hozzá :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek fogyaszt a szobabiciklizés?
- Porckopásos térddel ajánlott a szobabiciklizés?
- A szobabiciklizéssel óránként hány kalóriát égetünk el?
- Miért éget több kalóriát a szervezet szobabiciklizés közben, mint gyors gyaloglásnál?
- Mi a véleményetek a szobabiciklizésről és mellé a futásról?
- Taposógép vagy szobabicikli a jobb, diéta mellett, ha fogyni szeretnék, nem izmosodni?