Szoba két sarkában vizes a fal, festettem, akkor láttam, hogy jön le a festék. Megoldás? (tudásbázis)
Kémény van a házban , ami nincs használva. Kint nagy hó van. Van ezzel valami összefüggés? Amúgy nagyon száraz a levegő bent.
Ma nyitva volt az ablak egész nap és jobbnak tűnik a fal , de reggel meglátom.
Nézz szét a vizesblokkokban, nem csöpög-e valahol a víz.
Mi is így jártunk; csak nőtt a folt a nappaliban, egy hónap múlva vettem észre, hogy a kádnál nagyon lassan, de csöpögött a csapnál.
Tegnap szobát festettem. Kicsi foltot láttam a falon, gondoltam ma átkenem. De látom , hogy nem száradt a festék, inkább lejött és vizes a fal. Nagyon ronda. Mit lehet vele tenni ?
Oda nem pakolok semmit , ami eltakarná. Örülök , hogy nem kacat között élek és nem kell kerülgetni semmit. Útban is lenne nekem ,ha lenne ott valami. Másik sarok is ilyen , de nem magasan, de az ejjeli szekrény takarja kicsit.
További ajánlott fórumok:
- Most festettem át a szobám " meggybor" szinű pirosas árnyalatúra. Még bútorokat nem nagyon néztem hozzá. Szerintetek milyen szin illene ide?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- Tartós fekete hajfestékkel festettem a hajam, de nem tetszik. Hogyan szedhetném le itthon a festéket, hogy vörösre festhessem be a hajam?
- Tegnap festettem a hajam "violet" szinből majdnem fekete lett. Mivel lehet sürgősen világositani rajta?
- Ammónia mentes hajfestékkel festettem be a hajam. Túl sötét lett! Tudnám világosítani?
- Colour B4-el szívattam le a fekete hajam és festettem be élénk vörössel, de nagyon sötét lett, ha újra ráfestek élénkebb vöröst érhetek el?