Colour B4-el szívattam le a fekete hajam és festettem be élénk vörössel, de nagyon sötét lett, ha újra ráfestek élénkebb vöröst érhetek el? (tudásbázis)
Nekem is fekete /természetes/ a hajam.Kissé őszülök így tegnap rávettem magam a hajfestésre,nem szivattam le csak rá festettem padlizsán szinnel.Ugyanúgy fekete csak ha nap süti akkor lila.
Nagy cucc!Az a lényeg,hogy ne látszódjon az őszülés.
Sose szivatnám le,főleg nem többször!Hajat szeretnék nem égett fejbőrt!
Feketéből élénk vöröset egyetlen lemaratással nem lehet. Ennek hónapok kellenek, amíg totál roncsolás nélkül, minden hónapban fokozatosan világosítani lehet. Bízd fodrásznőre, akinek megvannak ehhez a hajápoló és regeneráló cuccai is.
Ha a hajaddal kitolsz csak egy szöszmösz vagy csutak marad a fejeden, attól függően, most milyen erős a hajad.Elvékonyodik,töredezik és teljesen tönkre megy a haj az egymást követő többszöri lemaratástól.
További ajánlott fórumok:
- Most festettem át a szobám " meggybor" szinű pirosas árnyalatúra. Még bútorokat nem nagyon néztem hozzá. Szerintetek milyen szin illene ide?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- Tartós fekete hajfestékkel festettem a hajam, de nem tetszik. Hogyan szedhetném le itthon a festéket, hogy vörösre festhessem be a hajam?
- Tegnap festettem a hajam "violet" szinből majdnem fekete lett. Mivel lehet sürgősen világositani rajta?
- Szoba két sarkában vizes a fal, festettem, akkor láttam, hogy jön le a festék. Megoldás?
- Ammónia mentes hajfestékkel festettem be a hajam. Túl sötét lett! Tudnám világosítani?