Szivesebben dolgoznak a férfiak egy olyan nővel, aki vonza a szemüket? (beszélgetés)
Nő vagyok, és zavaró, ha egy szép nő vagy férfi elvonja a figyelmem. Sajnos elkalandozok...
Ezáltal nem vagyok olyan hatékony. :D
Tehát a válaszom nem. :D Nem dolgozom szívesen vonzó emberrel. :D
A jó megjelenés és a szép külső,azt az érzetet kelti bennünk,hogy a belső tulajdonságok is jók.
Ez van .Valóban szívesebben dolgoznak szép emberekkel.
Legyen az férfi ,vagy nő.
Na ettől kaptam hülyét mindig... amikor olyan munkahelyeim voltak ahol több volt a pasi, mindig"betaláltak"poénosan...
Én kifejezetten jobban bírom a férfiakat mint a nőket, és jobb velük dolgozni, viszont abból a szempontból meg nem hogy ha egy kicsit szexibben öltözöl már kiesik a szemük... :D Szóval a legjobban egyedül szeretek dolgozni...,.
Voltam vállalkozó, persze a vállalkozásomat nagyrészt a férjem indította be, de miután megláttak, megismertek már alig láttam a munkától, nagyon érdekes módon szinte kizárólag férfi megbízóm volt. Persze abban az időben is férfiak vállalkoztak inkább, ez is lehet ok. A cégnek akik most alkalmaznak szintén dolgoztam vállalkozóként, a teljes felsővezetés férfi, a bedolgozó ügyvédi iroda (nők) kifejezetten tiltakoztak ellenem, nyilván egyrészt ezzel az ő megbízásaik minimálisra csökkentek, de jelöltek mást a cégnek alkalmazottnak (egyébként szintén nőt), a cég mégis engem választott, csak a vak nem látta hogy a külső döntött. Az már csak a szerencse volt, hogy beváltam nekik szakmailag is, de nem ez volt a kiválasztásnál a fő szempont.
Pl a dress code kérdésemre a válasz az volt, hogy szoknya nem tud elég rövid lenni, dekoltázs nem tud elég mély lenni... ez egy rengeteg sok milliárdos cég. Egyébként nagyon bírom őket mint embereket is, de mindenféle" izmus" bennük van.
Nem baj.
Nem biztos, hogy megnéznek, ha nem villantasz. Esetleg vetnek egy pillantást.
A #9 válasz a #5-re.
Ha kidobod a csöcseid, villantod a bugyit a mini alól, akkor szeretni fognak, de nem az eszedért.
Jó téma leszel nekik, mikor kávéznak vagy munka után megisznak egy sört.
Szeretek olyan nővel dolgozni, aki vonzza a szememet.
De amúgy nem számít, a kevésbé szépekkel is ugyanolyan korrekt vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekeink külföldön dolgoznak..lesz-e visszafelé is út? Ki és hogy érzi?
- Kik dolgoznak az egészségügyben?
- Szereted ha vendégek jönnek hozzátok, vagy inkább ti mentek szívesebben vendégségbe?
- Olyan filmeket keresek, amelyek megtörtént eseteket dolgoznak fel
- Utálok dolgozni. Szívesebben tölteném otthon a napjaimat....
- A hölgyek keményebben dolgoznak és többet foglalkoznak a hibák kiküszöbölésével, mint a férfiak?