Szívből utálom a "pörgést", még magát a szót is. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Pedig jó is lehet.
Mikor érzed hogy tele vagy lendülettel,,mit csinálsz,,,leüsz és várod hogy elmúljon?🤔
" Szívből utálom a "pörgést",......"
Helyes! Ne is legyél szeles! Nyugi!
Hiszen ".....dolgozni csak pontosan szépen, ahogy csillag megy az égen, úgy érdemes."
Hajjaj, én is! Főleg álláshirdetésekben- "ha szereted a pörgést". Meg a kihívásokat, a problémák megoldását, stb, amit a bullshit generátor kidobott az álláshirdetést megfogalmazó HR asszisztensnek/recruiternek.
Anyukám mesélte egyszer, hogy egy munkahelyén mondta neki egy kolléganő, hogy "itt aztán pörögni kell". Mire ő: pörögjön a búgócsiga. (Egyébként olyan ma már nyugdíjasként is, mint a Duracell nyúl, és nagyon jó volt a hivatásában is, de a túlbuzgást vagy a túlbuzgás látszatát mindig kerülte.)
Reklámokban is kiütést kapok a pörgéstől- pl. fájdalomcsillapító reklámban, hogy nincs idő a fájdalomra, mert itt kérem teljesíteni, nyomni, pörögni kell. No ja, csak nem gépek vagyunk, és ha valaki nem két ember helyett dolgozna, meg eszetlen határidőkkel, agyrém, kizsigerelő főnökkel, akkor esetleg a feje sem fájna.
Én introvertált vagyok, szóval szívből utálom én is a pörgést. Szeretek elmélyedni a dolgokban, és nem hetven projekttel foglalkozni egyszerre, meg 5 percenként más e-mailre meg telefonra reagálni.
További ajánlott fórumok:
- Amin utoljára szívből nevettél?
- ♥Szivből szoló wersek(K)♥
- Rájöttem miért utálok főzni: nem a főzést magát utálom,...
- Mit lehet tenni, hogy egy macska nagy ívbe elkerüljön? Nagyon alegriás vagyok rá és folyton dörgöli magát hozzám! Utálom! Idegesít!
- Két iskolás gyerek szülőjeként szívből utálom az augusztus...
- "Veled szívből veszekszem, mással észből"