Szív extrázás (beszélgetés)
Magnéziumszedés mellett is ezt csinálja.
Ez el fog múlni vagy így maradok, esetleg ezmiatt visznek majd a temetőbe? Mert azért nem mindegy :D
Én azon vagyok kiakadva, hogy az orvosok egyáltalán nem csinálnak ügyet belőle, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Dehát azelőtt nem volt ilyen velem és minden eltérés jelent valamit, nem? Lerendezik azzal, hogy szedjek több magnéziumot. Akkor legalább nyugtatnának meg, hogy nyugi, más is él ilyennel, nem kell rögtön rosszra gondolni és akkor az ember megnyugodna.
Férjem és másik ismerősöm is mondta, hogy többet kellene mozognom, az edzi a szívet. Való igaz, hogy mostanában nem viszem túlzásba a mozgást, úgyhogy akár még igazuk is lehet. Szóval most rászántam magam a több sétára, tornára - és nem akarom elkiabálni - de tényleg mintha ritkábban fordulna elő, de még így is naponta többször tapasztalom.
Egyébként Ti mennyi idősek vagytok? Mert már arra is gondoltam, hogy esetleg a klimax hozhatta ezt ki rajtam, 52 éves vagyok (vagyis leszek júliusban).
Szedek a magas pulzusomra már évek óta gyógyszert, ez is lehet az oka.
Csatlakozom!
4-5 éve nálam is rendszeresen előfordul.
Megszoktam, bár néha még mindig megijedek, ha nem áll vissza hamar.
Sziasztok!
Mitől lehet hogy ha elpihenek akkor mindig bedobban nagyokat a szívem, vagy olyan mintha egy ütemet kihagyna!
Voltam kardiológusnál de semmi eltérést nem látott én viszont félek hogy baj van mégis
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy szívet! ♥
- Tiszta szívvel, ésszel és érzésekkel!
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Kinek van szívritmuszavara, ki esett át szívkatéterezésen?