Színvédő sampon használata (beszélgetés)
4. moonlight13 (válaszként erre: 1. - Soldeen)
2013. júl. 14. 09:05
Én kimondottan melírozott hajra vettem sampont, hát sok változást nem látok!
3. anya4005
2013. júl. 14. 01:28
Ha sötét a hajszíned,az mindig engedni fogja a színét mosásnál,mindegy,hogy színvédő vagy sem a samponod!
2. trapiti
2013. júl. 13. 16:44
Szerintem ugyanúgy kell használni mint a többi sampont. Mindenesetre az biztosan nem jó ha nem öblíted ki rendesen.
A szín egyébként mindenképpen fakul, főleg nyáron a napfény hatására. Különösen a vörös árnyalatok érzékenyek, de nekem most a sötétszőkes is elég rendesen világosodik.
1. Soldeen
2013. júl. 13. 15:37
1 éve festettem be először a hajam, de nem használtam színvédő sampont.. idén márciusban ismét színt változtattam, aztán májusban mikor azt a színt megint ráfestettem, akkor már használtam ugyan színvédőt, de fogalmam sincs hogyan is kell használni, ugyanis.. alig mostam ki és samponos maradt a hajam.. féltem, hogy kiviszi a színt, mint legutóbb, mikor még nem használtam színvédőt. Hogyan kell ezt használni, és mit tehetnék még a szín megvédése érdekében?
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Mosódióból sampon készítése és használata, ismeri valaki?
- Mi a tapasztalat a szilárd sampon használatáról?
- Colour B4 hajradír használata után meg kell mosni a hajat samponnal is?