Szinglik (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
jó fej pasinak tűnsz...
miért idióták a pasik???
:DDD
örülnék ha már ott tartanánk.
Na de most megyek aludni, mert hulla vagyok.
Köszönöm h felvidítottad az estém :)
nem, csak gondoltam ne csak rólam beszélgessünk :o)
ez igazán irigylésre méltó... akkor mostantól Te leszel a pl-képem :DDDD nincs rossz kedv csak vidámság...
(persze én alapvetően alkalmatlan vagyok erre..)
Érdekes kérdés...picit arra hasonlít hogy doktor úr a maga szíve sose fáj?:)
Valóban vidám ember vagyok és bevallom csendben nincs olyan dolog manapság amiért okom lenne szomorúnak lennem...Természetesen nekem is vannak nehezebb napjaim de igyekszem rendet tenni akkor a fejemben és jó dolgokra gondolni....ritka az amikor olyan esemény van ami megvisel és nem azért mert érzéketlen vagyok csupán nem történnek rossz dolgok velem...persze ez sem volt mindig így.....és valószínüleg lesznek még nekem is szürke napjaim...:))vidám érző lélek vagyok alapjáraton:) de halandó is egyben:)
így igaz :o)
Rólad mit lehet tudni? (Te vidámnak tűnsz.. de sokszor pont a vidám emberek a legszomorúbbak..)
dehogy, nincs semmi baj :o)
fent van az mindig, és igen amíg nevetni tudok addig talán nincs is olyan nagy baj
Fel a fejjel giszen épp az imént nevettél...:)
Sajnálom hogy nem volt boldog és hidd el ezzen nem viccelni szerettem volna
ki mondta h boldog volt?
gyakorlatilag semmiben, de nem panaszkodom.. majd csak elmúlik..
igen, legalább ebben :D
viszont most már pikkpakk megértettem :P
A szingliségnek is vannak előnyei és hátrányai.
A hátrányokból igyekszem előnyt kovácsolni:))
Szinglik,hol vagytok?!
:)
Szingli Szilveszter!
Egy játékos évbúcsúztatóra hívunk minden szingli Hölgyet és Urat Pásztóra a Zsigmond étterembe.
Ízelítő a programból: forralt bor, gesztenyesütés, ismerkedős játékok, vacsora, játékos párkereső grafológus vezetésével, újévköszöntő, városi tűzijáték, zene, tánc.
Szálláslehetőség: Zsigmond Hotelben vagy a Kollégiumban
Aki még nem tudta eldönteni hol tölti az év utolsó napját, szeretettel várjuk a Mátra lábánál elterülő kisvárosban. Részletek a [link] honlapon.
Jelentkezni lehet:
Programszervező: Sándor István
Tel.:30/6575-293
E-mail: nyikom@pasztonet.hu
További ajánlott fórumok:
- Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-)
- Fórum a szinglikről, nemcsak szingliknek!
- Szerintetek mennyi magányos ember lehet manapság? Hogyan ismerkednétek ha szinglik lennétek? Egyedül vagy segítséggel ismerkednétek?
- Akik nem régen lettek szinglik IDE!!!
- Minden nőt levakarok magamról, mert jól érzem magam szingliként.
- Manapság hol és hogyan lehet ismerkedni? Merre bújkálnak a jóravaló szinglik:)? Hol találtatok rá a nagy Ő-re?