Manapság hol és hogyan lehet ismerkedni? Merre bújkálnak a jóravaló szinglik:)? Hol találtatok rá a nagy Ő-re? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül írok Nektek.
Szakdolgozatomat a különböző életstílusokról készítem (főleg a szinglik és családosok közötti különbségekről).
Kérlek, ha van egy kis időtök, akkor töltsétek ki az alábbi linken található kérdőívet.
Előre is köszönöm!
Elnézést,de tényleg úgy értettem!Itt már csak az a jó ember,akinek gyereke,férje van...hiába,fertőz az oldal!Ezer bocsánat! :)
Sosem kérdeztétek meg tőle,miért nem kell neki barátnő?
Annyi,hogy megkéred az őrangyalaidat,hogy segítsenek megtalálnod a számodra legmegfelelőbb társat.Egyszerűen megszólítod őket,mint bárki mást.
Elmondod,hogy PONTOSAN mit szeretnél,és ha nem negatív a kérés,segíteni fognak.Nem jeleket adnak,hanem üzeneteket.
Lehet,hogy jön 1 megérzésed-hogy menjek el ide,vagy tegyem meg azt,vagy változtatni kell ezen-azon.De lehet hogy semmi ilyen sem lesz,csak eltelik egy kis idő,és találkozol valakivel.:)))Ez mindenkinek más.
Félreértetted!
Pont úgy értettem, hogy értékes fiatal pasi, tuti nem járna rosszul vele egy normális lány.
És valahogy nincs rá igénye mégsem, és sok ilyen értékes, normális fiatal van pár nélkül.
(Összeterelgetni meg mégsem lehet őket:)
Nekem sok ismerősöm mondta, hogy hozzam össze a lányával, de én valahogy .....ezzel nem értek egyet, ilyen direktbe.
Megkérdezhetem,ez mégis hogy működik???
Kíváncsi vagyok!Kérjem az égieket!Oké-de milyen jelet ad,vagy mi?hogyan?
Itt felettem is lakik egy, (a saját lakásában),a férjem fia.
Magas, jóképű, dolgozik, jól is keres, fiatal harmincas, egy év múlva diplomázik. Tetejébe jólelkű is, segítőkész is, házias is.
És nem vágyik társas kapcsolatra, szóval baromira nem értem (mert sok ilyen van, mint ő, nem egy eldobni való pasi lenne.)
Én egy vidéki discóban láttam meg Őt,ennek már 11 éve...együtt vagyunk és működik! :)
Szerintem kevés az olyan szórakozóhely ahol nem csak tizenévesek buliznak.Gondolni kellene a 30-40-50-esekre is!Na meg kell mindkét félnek alkalmaszkodó képesség,tolerancia!
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet ismerkedni manapság?
- Hogy ismerkednek manapság?
- Szerintetek hol lehet manapság ismerkedni, barátkozni és legfőképpen igazi barátokra találni?
- Manapság miért olyan "nehéz" a korombeli lányokkal ismerkedni?
- Szerintetek mennyi magányos ember lehet manapság? Hogyan ismerkednétek ha szinglik lennétek? Egyedül vagy segítséggel ismerkednétek?
- Hol/hogy lehet manapság ismerkedni?