Fórum a szinglikről, nemcsak szingliknek! (beszélgetés)
Vagy úgy, értem. :)
Hát a pasikkal valóban többnyire csak a baj van...:S
Ja, semmilyenek :D
Nem ismerkedni szeretnék, van elég bajom. :)
Helló!
Most már igen. :)
Helló!
Van itt még valaki? :D
Az utolsó mondat oké. Az előtte lévőkkel nem értek egyet. Az, hogy nem vár otthon senki, hát istenem. Akkor nem. Akkor sem vár senki, ha a párod csak reggel jön haza, te meg délután 3 kor. ;)
Amikor munkahelyi, ilyen olyanom bánatom van, átmegyek a szomszédba, vagy ő jön, és akkor pár órát eltrécselünk a problémáinkról-már nem nyomja a lelkemet. Vagy akár itt is(leszarom, hogy senkit nem érdekel, akkor is elmondom:D)
Utazni jó egyedül is, főleg ha már eleve társaságba mész. Pár órát kibírok, még oda nem érek. Vagy azt is lehet barátokkal, akárkivel aki erre vevő.
Kell keresni egy pasit, aki főz neked-nekem van, de nem a párom, vele eszünk, iszunk, mozi nem izgat.
Hát a jövőt tervezni, meg badarság! Élj a mának! :)
56 éves koromig voltam "szingli", ebből majdnem harminc évig egy pasim volt folyamatosan, nem volt független és nekem eszem ágában sem volt elvenni a párjától. Tudtam, hol a helyem az életében. Az ismerős feleségek irigyeltek, hogy hozzám "értem"jön a kedvesem, és nem muszályból mint hozzájuk a férjük.Ráadásul egyiknél sem tartött 30 évig a házasság.Aztán úgy hozta az élet,hogy "megkaptam" a urat 70 évesen, és most próbálom megszokni az együttélés előnyeit és hátrányait.Mindaz hiányzik amit helenhadsell 10.hozzászólásában írt. Előnyét, ha még dolgoznék ,nem igen tudnám megfogalmazni, sőt..
Most, hogy myugdíjas vagyok több jó oldala van, mint rossz, mert állandóan egyedúl lenni otthon ,az nem jó. Igaz semmi hasznát nem veszem, hogy "férfi van a háznál", csak több dolgom van, nem azt csinálom,amihez éppen kedvem van, "háztartást" vezetek, amit sosem tettem és utálom. Nem határoztam el, hogy szingli leszek, el sem tudtam képzeni, hogy második legyek egy élettárs mellett. Igy alakult.
hello,végre friss hozzászólás,haha :D!!!
ezt a fórumot én indítottam,mikor szingli voltam és azt gondoltam,h. ez nem is változik...,
de nagy örömömre,mégis a másik "táborhoz" tartozom,lassan 1 éve! kívánom
Neked is a legjobbakat : boldog kapcsit,mint az enyém!;-):-*
Tényleg létezik olyan, hogy szingliség? Ha igen, akkor én az vagyok. Azért, mert most éppen nincs pasim. Ettől én még szeretnék párkapcsolatot, babát, és intenzíven ügyködök ennek megvalósításán.
Mégis azt mondták nekem, hogy szingli vagyok. Én azt hittem, hogy egyedülálló.
:)
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék tőletek kérni!
Szerintetek a szingliknek milyen termékeknél fontos leginkább a márka? Róluk írom a szakdogámat, de erről a témáról semmit nem találtam!!!
Köszi előre is!
"Az viszont, aki régóta nem találja a párját, de úgy közben keresi, hogy jól érzi magát és kihasználja az egyedüllét egyes előnyeit, de valójában hajlandó elkötelezni magát, ha van arra alkalmas illető, akkor az nem is szingli, hanem egy átlagember, aki egyedülálló."
Lehet, hogy igazad van, mégis azonnal besorolják a "szingli" skatulyába azt, aki egyedülálló, mert épp nem találta/találja meg a számára megfelelő társat...Én specile sikítófrászt kapok, ha valaki azt mondja nekem: te szingli vagy.
Nem vagyok az. Csak épp nem volt szerencsém a párválasztás terén, és még mindig keresgélek. :)
A szingli szerintem egy olyan ember, aki nem hajlandó kompromisszumokra, mert magát túl tökéletesnek találja és az értékrende alapján senki nem képes "normális" lenni.
Önállóságot erőt szeretne sugallani, pedig csak egyedül van és büszkén viseli, sőőőőt meg is magyarázza, hogy jó neki!
És lehet hogy jó is neki a bőrében, de akkor ez az ember nem társaslény a szó teljes valójában.
Az viszont, aki régóta nem találja a párját, de úgy közben keresi, hogy jól érzi magát és kihasználja az egyedüllét egyes előnyeit, de valójában hajlandó elkötelezni magát, ha van arra alkalmas illető, akkor az nem is szingli, hanem egy átlagember, aki egyedülálló.
Nem sok különbség van a kettő között, csak ég és föld!
Az egyik egy önző alak, aki nem képes igazi kapcsolatban élni és ezt ezzel a "műjólérzem" magam hozzáállással leplezi, a másik pedig még így is egy egy teljes ember, még akkor is, ha nincs meg a másik fele!
Viszont
- akkor kapcsolod fel a villanyt amikor akarod,
- a mosogép akkor megy amikor szukség van ra
- Az arckrémed szamlaja nem lobog a szemed elott 1 hétig
- A gyereked uj ruhaja nem szavazassal dol el
- Nem varsz ra egy évig hogy majd o megszerel mindent mikozben szétrohad a haz, hanem kihivsz egy szerelot
- Nem csak tv nezo divany van a hazban hanem konyhabutor is
- vehetsz karfiolt, ha szereted, nem tiltja senki, nem kell hust hussal enned
- felfedezed hogy a tv-ben nem csak sport kozvetitések vannak
- és hogy amikor megvasaroltad, adtak hozza egy taviranyitot
- hogy a szorakozas nem csak a férfiak kizarolagos joga
- a kutya egy csaladtag,
stb.stb.stb.
Egy palit a :
Munkatarsad - nem érdekli
a fejgorcsod - felduhiti
a vak bacsi - untatja
az uj termék témara vakarozik
a védett hoviragra pedig sz@rik
További ajánlott fórumok:
- Kismama klub, nemcsak kismamáknak
- Nemcsak duciknak, nemcsak lányoknak
- Mit lehet tenni, ha "barátnőid" folyton kidumálnak nemcsak a hátad mögött, de előtted is?
- Létezik olyan nem beépíthető, a munkalapra elhelyezhető sütő, amivel süteményt is meg lehet sütni normálisan, nemcsak pizzát, meg húsokat?
- Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak?
- Programok szingliknek /is/