Szíj Melinda? (beszélgetés)
Enyaként tér vissza Szíj Melinda - megdöbbentő fotóval
2011.07.24. 06:35
Külföldi slágerekre ír szöveget magának Szíj Melinda. A Megasztár „szatyros-pulcsis” felfedezettje azt mondja: zeneszerzők, szövegírók sem keresték, így kénytelen önmaga elkészíteni a második lemezét.
Menedzserért esdekel a Megasztár 5 dívája
2011.05.30. 06:45
Szíj Melinda mindig élőben énekel, mégis csak havonta egyszer hívják fellépni. A média világát maga mögött hagyó asszony belátta: szüksége lenne egy menedzserre.
A földkerekség legunalmasabb lemeze Szíj Melindáé lett.
A hangszerelésekkel is jól átverték, mert extra gagyik.
én nagyon kíváncsi vagyok rá!
sajnálom viszont, hogy feldolgozáslemez lett. :((
a szövegeire,amiket a Barbra Streisand dalokra írt, igazán kíváncsi lettem!
senki nem akart neki dalokat írni.?
Milyen sok paródia van róla.
Nekem tetszik a hangja. És veszek majd cd, ha megjelenik.
Öltözködése? Hozzászokott egy stílushoz. Biztosan fog változni. Az nem megy egy csettintésre hogy az egész ruhatárát kicserélje, és fodrász szoli, kozmetika sűrűn látogatott vendége legyen.
Nem kötelező szeretni..
De akiről paródia készül, az csak jót jelenthet.
Szíj Melinda hisztizett
2011. február 28., hétfő 15:15
Lám, miből lesz a cserebogár. Amíg korábban azt sem szerette, ha kifestik a szemét, mostanra öntudatossá vált Szíj Melinda. Az egyik napilap információi szerint szombat esti koncertje előtt sminkesével balhézott.
A Bors információi szerint Melindának nem tetszett, ahogy átváltoztatták, azért hisztizett.
"Nem tetszik ez a szín, ez nem én vagyok. Túl sötét nekem, legyen bármilyen szín, csak ne ez! "- tiltakozott az öltözőben az énekesnő.
A sminkes hosszas rábeszéléssel meggyőzte, hogy remekül néz ki, és a közönség reakciója is ezt tükrözte. A telt házas koncert sikere után aztán Melinda is megnyugodott.
Szerintem egyáltalán nem buta nő sőt...
Viszont szinpadra szerintem sem való de ha csak a hangját hallgatom az nagyon nagy.
De miért ne futna be karriert a szinpadon hisz Susan Boyle sem szép látvány mégis koncertezik:)
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!