Sziasztok!Nem működik a telóm, vagyis a bejövő hívásokat fogadom, de én nem tudok hívni!Miért? (tudásbázis)
Látod-látod, mondom én! ;)
Vidd be nálatok a szervízbe, van szakszervíz a városotokban. ;)
akkor passz.
nekem is volt egyszer egy telóm ami beadta az unalmast,de én tényleg megküldtem,csak nem a harmadikról,hanem a szembe szomszéd háza falának.este tízkor örült is neki
biztos,van egy póttelefonod!
ha te olyan,fontos ember vagy.
nekem 3 telefonom van.
de nem vagyok fontos ember..
Ha semmit se mutat, csak halványan világít, akkor az a baja, amit mondtam. A régebbi típusoknál ez egy kb. 3 centi hosszú, 7-10 mm széles, 1 mm vastag "szalag" volt.
Az a baj, hogy pont a csuklórészen megy, minden szét- vagy összehajtással kopik kicsit, egy idő után megtörik. Ha már nem szalagos, akkor meg kikopik és nem ér össze.
Vidd szervízbe! Asszem párezerért megcsinálják, de lehet, hogy én tudom rosszul és érvényes rá a 2. éves garancia is.
fontos ember!
nézd meg az útmutatott!
vagy,hivd fell őket.
be dugtad töltésre?
lehet hogy nincs térerő?
Diagnózisom:
Eltört a "szalag" (mittomén, mi a neve). Az egy izé, ami a billentyűzet oldaláról a képernyő oldalára viszi a szükséges dolgokat. Szervízben kicserélik.
Garanciás még a telefon?
milyen tipusu telod van?
és melyik szolgálttónál??
További ajánlott fórumok:
- Csak vidámságot akarok, és ez csak úgy működik, ha mindenki kellőképpen hülye!:-)))
- T-Mobile ismeretlen hívásokat számláz
- Hogy lehet az, hogy a telefonom fals nem fogadott hívásokat tesz a kijelzőmre? Ez nem egyedi már többször előfordult. Volt mással is ilyen?
- Sziasztok ! Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy energiatakarékos izzó, mely energiaszabályozásra nem alkalmas, miért nem működik így?
- Tudja valaki, hogy t-home-os telefont lehet-e korlátozni? Kimenő hívásokat.
- Samsung Wawe 2 készüléknél le lehet tiltani egyes bejövö hívásokat?