Sziasztok, mikor edeskaposztat toltotok a kaposztat forralva tesztek bele ecetet meg sot? (tudásbázis)
9. gevi1931
2009. okt. 28. 20:51
Minden esetre a torzsáját kikell vágni és szépen le jönnek a levelek egy villa segitségével , akkor szoktam csinálni mikor a szálas káposztához nem kapok levelet.
8. 10d89b51ea (válaszként erre: 5. - Johanna2)
2009. okt. 25. 17:00
anno én igy tanultam anyámtól, és nagyon pikáns ize lesz a káposztalevélnek tőle.
persze csak egy 1/2 dl kell a főzővizbe, nem több.
Próbáld ki nagyon finom lesz a kápid!
7. Zizisicc (válaszként erre: 6. - C95c921ae7)
2009. okt. 25. 15:15
Pedig édesből is finom! :o))
6. c95c921ae7
2009. okt. 25. 14:55
A töltött kápot csak savanyú káposztából csinálom.
5. johanna2 (válaszként erre: 2. - 10d89b51ea)
2009. okt. 25. 14:26
es mier?
4. Zizisicc
2009. okt. 25. 14:24
csak sót ....
3. c42aaaac41
2009. okt. 25. 14:23
csak sót
2. 10d89b51ea
2009. okt. 25. 14:23
igen mindig kell bele mindkettő.
1. johanna2
2009. okt. 25. 14:22
Sziasztok, mikor edeskaposztat toltotok a kaposztat forralva tesztek bele ecetet meg sot?