Sziasztok, hogyan zajlik egy bikinivonal gyantáztatás? (tudásbázis)
Illetve csak fazon, vagy intim is?
Mert ha csak fazon, akkor talán. Bár én akkor sem mennék.
Sziasztok!
Sikerült találnom veszprémben egy kozmit,aki vállal teljes fazongyantát. Nagyon ügyes,aranyos és nem drága csaj. 2900ft-ot fizettem teljes fazon,bajusz és hónaljgyantáért. 20perc alatt szedte le a teljes fazont,de mivel első volt és hosszú meg még erős a borotválástól,ezért azt mondta legközelebb gyorsabban megy. Ahogy haladt beljebb egyre jobban fájt,de elviselhető volt. Nagyon örülök,hogy rászántam magam! és ezt nektek köszönhetem,köszi! Itt olvastam először ilyenről. :-)
csak azt akartam érzékeltetni, hogy a kozmetikushoz azért megy az ember, hogy valamit rendbe hozzon, azért vannak, ezért nem fognak sajnálkozva állni az emberhez.
:)
Szerintem nem mind követeli a pucérságot.
Van akit nagyon izgat a "dszungel",van akinek tök mindegy mi van oda lent,míg van aki igen szereti a csupaszságot,illetve a szépen karban tartott altájat(itt nem feltétlen a csupaszságról van szó,hanem inkább a picire nyírt szőrzet és a megfelelelően borotvált-gyantázott bikini vonal).
De hidd el,a mai pasik már nyíltan megmondják-benyújtják a kivánságukat ha bármi igényük van ezzel kapcsoltaban.
Egy biztos,akár hogyan is néz ki ott lent,semmiképp nem égő,mert az a bizonyos funkció amire teremtetett szőrrel vagy anélkül is nagyon jól működik és minden férfit megbolondít!
szőrteleníteni szőrös emberek járnak, min lepődne meg?
gondolod, csupasz csajokat gyantáznak egész nap?
:)
nekem egyszer mesélt a kozmetikusom egy nagyon szőrös nőről, neki a hátát is gyantázni kellett, de egyáltalán nem lenézően beszélt róla, hanem sajnálta, és javasolta is, hogy a hormonjai miatt vizsgáltassa ki magát.
Nekem is volt egy benőtt szőröm a bikinivonalnál, nagyon sokáig...mikor nyomkodtam elég durva nagy lett, aztán a párom mondta már, hogy menjek már el vele orvoshoz. Nem fájt, csak idegesítetett már hogy ott van.
Hát kiműtötték, lézerrel csinálta a doki. Elég vicces volt, mert pucolás közben mondta, hogy nézzek már oda, hogy mi van ott. tele volt sok-sok valami fekete pöttyökkel, mint mikor bújik ki a szőrszál. Szó szerint azt mondta, hogy be van rohadva:S
Úgyhogy én azóta csak felül szedem le a bikinivonalamat, a lábam közt már csak borotválom. Nem merem.
Szerintem akinek ennyi ideje, és ilyen durván púpos kelése van, az nem fogja tudni kiszedni magának.
ez meg igaz! :D :D
kinyomnám én ha bírnám...me valamijé érdekes :D
További ajánlott fórumok:
- Szőrtelenítés után mivel kell kezelni a bikinivonalat, hogy ne gyulladjanak be a szőrtüszők?
- Szabad várandósan gyantáztatni? Nem árt a babának a fájdalomérzet?
- Dudor a bikinivonal mentén. Mi lehet?
- Milyen árakat tartanál reálisnak a lábad stb. gyantáztatásáért?
- A bikinivonal borotválása után piros pöttyös leszel. Mit teszel ellene?
- Hónalj és bikinivonal epilátort szeretnék vásárolni, mert át akarok állni a sima borotváról.