Szabad várandósan gyantáztatni? Nem árt a babának a fájdalomérzet? (tudásbázis)
Hiszek neked:)Nekem sem volt mit,mégis csinálta,de abban a stádiumban már nem is érdekelt:D
Ez nem igaz!
Nekem hozzá sem nyúltak!Rendesen megcsináltam....nem volt mit....:)
nekem segített a párom leszedni, és meg is úsztam, hogy a szülésznő bortváljon
ez is gondolom kórházfüggő
Nem borotválja le a szülésznő az egészet,csak a kritikus ponton,a gátmetszés(ha lesz olyanod) helyén ill a szemérem ajkakon.Mindenképpen áthúzza rajta a borotvát,ha csupi vagy,ha nem.Biztosítani kell a varrat miatt a sima bőrt.De emiatt ne izgulj,Én is izgultam e miatt,de akkor és ott ez már annyira nem érdekelt,voltak ettől sokkal kényelmetlenebb szituk és helyzetek,ez szinte eltörpült mellettük.
Én végig borotválkoztam a terhesség alatt, úgyhogy én már rutinos voltam a pocakos borotválkozásban:D A végén mondjuk már elég nehézkes volt, mert jól ki kellett tekerednem, hogy odaférjek egyáltalán, de azért sikerült:)
Ez is jó megoldás:)
De ha véletlenül bevisznek hamarabb akkor mi lesz.. Na majd elválik:P
Még olyan furi,mert nem tudom magam elképzelni a nagy hasammal meg tükörrel, hogy borotválkozom:)))
Én igen. Mikor tudtam, hogy már nemsokára megyünk, akkor nekiálltam, és szépen megcsináltam. Jó, én csaltam, mert bevetettem egy kistüröt is:p Amikor ilyen 8 perces fájásaim voltak akkor megcsináltam, onnan még 3 óra volt legalább mire a kórházba indultunk.
Igen!
Én amúgy is borotváltam(terhesség előtt is) .....lehet hogy nekem könnyebb dolgom volt!:)
De én csak ajánlani tudom....egy csomó kellemetlenséget megúsztok!:)
Semmi baja nem lessz a babának a gyantától:-)Én ma voltam a kozmetikusnál :-)Igaz csak a szemöldököm meg a bajuszom gyantázta le :-)De most apát befogom borotválni:-))A kórházban már a szülésznőm fog:-))
Mármint otthon leboriztátok magatokat?
Női borotvával nem vágod meg magad!
Vagy kérd meg a párodat!Bár.....sztem igazából magadnak könnyebben megcsinálod!
Tusoláskor könnyű,mert puha a bőröd!
én sajna borotvával ön és közveszélyes vagyok, nem mertem magamnak esni, főleg látatlanban
::))Én megoldottam itthon....igaz nem láttam semmit.....de kitapogattam....::))Muris volt.....de engem ne borotváljon senki idegen.....életlen borotvával meg aztán pláne!:)
készülj fel- ha még nem volt benne részed_ nem lesz leányálom, de megéri
én se usztam meg sajna a borotválást, mert 2 hét alatt pont annyit nőtt, hogy gyantázni még nem lehetett :(
babának nem árt,de mióta terhes lettem nem tudok gyantáztatni annyira véraláfutásos leszek tölle,de ez ritka.
Na akkor legyantáztatom a uncimat én is:PPP:)))
És a fazon?
Mert az az igazság,hogy idáig nem volt soha gyantázva és most elkezdeném,mert szerintem jobb úgy szülni, legalább is kényelmesebben érezném magam ha nem más borotválna...
én még a *uncimat is legyantáztattam a 38. héten miután rákérdeztem a dokimnál, ő mondta, hogy nyugodtan, babóca nem is jött előbb :))
szóval ha szabad
Egészen nyugodtan!A babának semmi baja nem lesz!
Próbálj úgy időzíteni,hogy délután 2-3 között legyen,mert akkor a legjobb a szervezet fájdalomtűrő képessége!
Én a várandósságom alatt végig gyantáztattam!:)
Én rendszeresen gyantáztatom a lábamat, és a 40. héten vagyunk :)
A babának nem fáj, max. a te fájdalomküszöböd lehet alacsonyabb.
Én is gyantáztatta a lábam mikor kismama voltam és semmi baja nem lett tőle a babának.
Szabad várandósan gyantáztatni? Nem árt a babának a fájdalomérzet?
További ajánlott fórumok: