Milyen árakat tartanál reálisnak a lábad stb. gyantáztatásáért? (tudásbázis kérdés)
Én végig láb-hónalj-szemöldök-teljes faziért 4400.- fizetek. a nyugati környékén. Ha megtudnám magam csinálni az jobb volna azért... Erősen gondolkodom h vegyek patront plusz melegítőt & papírt ha megy, megtartom ha nem eladnám....
nekem a Józsi ingyé lerágcsálja :))))
Köszönöm az érdemi segítséget!!! ;)
Hol is vagy te helyileg?
Ez így nagyon korrekt.
Én csak intim és hónalj gyantára járok 2300ért (1500+800), többit megoldom epilátorral, ill szemöldök-kiszedésre nincs szükségem
ahova én járok ott a teljes láb, intim és a hónalj gyanta 4050Ft.
Ha megkérdezhetem az intim gyantát patronosal, vagy elsztikussal/cukrossal csinálod?
Én térdig 1000 ft-ért gyantázok,hónalj:600,intim :800,szemöldök:300.
Az epilálást, borotválást azért nem igazán lehet összehasonlítani a gyantázással.
Szóval ha jól értem Pesten egy végigláb, teljes fazon, hónalj és szemöldökért kb. 4000 Ft-ot tartanátok reálisnak?
Tehát mondjuk egy térdig láb 800 Ft, teljes láb 1500 Ft Intim 1500 Ft Hónalj 500 FT szemöldök 300 Ft Jónak tűnik?
Nem tudom megfizetni. Csináld magad akció van nálam.
Nekem teljes lábgyanta + bikinivonal volt olyan 5 ezer körül. vidéki kisvárosról beszélünk. Azóta magamnak csinálom, mert vettem 600 forintért egy gyantapatront és meg van azzal is hamar.
lábgyantázásért egy fillért sem. megcsinálom magamnak amikor úgy látom h itt az idő. kb 10 perc elpakolással együtt, nem kell időpontra várni, meg utazgatni érte.
így csak a maradék kozmetikai teendőkért kell vagyonokat fizetni :)
Gyantázni is lehet egyedül. Én is most kaptam rá a patronos gyantára, eddig féltem tőle. Nem is gondolnád milyen egyszerű!
Én biztos nem fizetnék ezreket. Ha magam csinálom, szinte ingyen van.
jah és vidéken élek...egy ici pici kis faluban :D
nem mondod..... akkor málunk puttó XXII kerületben el vannak szállva a kozmetikusok..mindegyikbe kb ez az ár..es ilyen tudod leplombalt az egesz váááá :D
Én is ezt teszem.
Nem adnék pénzt gyantázásért, epilálok.
Ha egyszer lenne pénzem, a végleges szűrtelenítést bevállalnám.
Nálunk is eszméletlen árak vannak, csak a szemöldök 500 a láb 3000 tovább nem is mondom... én borotválom inkább... pedig sokkal sokkal jobb lenne ha gyantáztathatnám 4-5 ezerbe én is befektetnék :)
nekem 3000ft vagy 3500ft de nincs benne szemöldök bár nekem nincs szükségem rá ki lehet hozni:) ennyiből:)
Én kb. erre az Andrássy útnál, a belvárosban fizetek 4500-at, jattal együtt. Hol kértek ezért 7ezret???
nekem az intim-teljes láb- honalj-plusz szemoldok egy eldugott kis helyen 7000ft volt..irrealisan soknak tartom :SSS
egyszer voltam :)
ha az egesz kijonne 4ezerre mennek minden honapban
Semilyet sem, a sőor ujra kinő. ezért én az epilátorokra esküszöm. azért csak 1x kell fizetni
Arra szeretnélek kérni titeket írjátok le, hogy mindentől függetlenül melyek lennének azok a gyanta árak, amiért szívesen eljárnátok szakemberhez 3-4 hetente szőrteleníteni.
Milyen árakat tartanál reálisnak a lábad stb. gyantáztatásáért?
További ajánlott fórumok: