Szezámmagos, mézes csirkeszárny recept

80 dkg csirkeszárny
2 evőkanál szezámolaj
1 fej vöröshagyma
1 kávéskanál frissenőrölt gyömbér
5 dkg szezámmag
3 evőkanál szójaszósz
0.5 dl méz
A Szezámmagos, mézes csirkeszárny elkészítési módja:
A vöröshagymát tisztítás után apró kockára vágjuk és az olajon puhára pároljuk,hozzáadjuk a gyömbért,majd a csirkeszárnyakat és aranybarnára sütjük.Beleöntjük a szójaszószt a szezámmmagot és a mézet.Ezzel is sütjük néhány percig. Párolt rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. aug. 31. 20:37
A szezámmagos, mézes csirkeszárny elkészítési módja és hozzávalói.