Rengeteg féle eszközt kipróbáltunk, használunk a párommal. Együtt szoktunk bemenni kb. havonta 1x a sexshopba és kiválasztjuk a következő játékszert :D Már önmagában a kiválasztás is tök izgalmas és alig várjuk, h hazaérjünk. Netről annyira nem szeretek vásárolni, mert biztosabb ha megfoghatom, beüzemeltetem és egy jó eladó (pláne ha már ismer :D ) sokat tud segíteni a választásban. Mi Kaposvárra járunk a diamondsexshopba, de asszem van máshol is boltjuk... De a lényeg h ezek a kis játszadozások, nagyon fel tudják dobni a hétköznapokat és erősebbé tenni a párkapcsolatot.
Bármilyen nem célirányos eszköznél sokkal de sokkal jobb egy kellő odafigyeléssel és érzéssel kiválasztott dildo vagy vibrátor. Amit mondjuk ha posta- vagy pikk-pakk pontra kérsz, kicsi az esélye, hogy ismerni fogják a küldő céget, hisz semmi nem utal a tartalomra. És ha egy futár rájön és tudná is, még annyi jelét sem adja, mint egy pénztáros, ha valaki óvszert vesz. Mintha cukrot vagy lisztet vennél, csak ezzel édesebb lesz az élmény, ha jót sütsz ki belőle. :)
Tudom. De sok mindent szeretek úgy venni, hogy látom élőbe ;).
Csakhogy szerintem a szállító nagyon is sejti mit takar a csomag.
( oszitalin voltam. 1-ik oszitárs csomagkiszállítással foglakozik. és biza Ő mondta hogy van egy rendelő aki sokszor rendel valamilyen eszközt. biztos hogyha elég eszesek vagyunk, lehet nem is kellene venni ilyent. pl a picik cuclija nem jó kis simogó eszköz kis olajjal? ;) és nem is feltűnő ha ilyent vesz valaki. hisz babalátogatóba is mehetünk épp )
Nézd meg a webáruházakat, nagyobb a kínálat, bizonyos termékekre keresve még videót is találhatsz a youtube-on, és a házhoz vagy csomagpontra szállítás is praktikus. Tapasztalat :)