Szexi járás magassarkúban (beszélgetős fórum)
Attol felsz, hogy szexibben fogsz jarni magassarkuban mint eddig?
Ennel rosszabb nem tortenhet...
Nem veszitesz semmit:)
A 191-es bejegyzesben linkelt video sztem egesz turheto, a legbrutalabb, legkenyelmetlenebb cipovel, csuszos parketten vegig tudtam csinalni, nehol majd hasraestem de inkabb egyedul mint az utcan es nehol icipici szusszanasnyit megalltam. A 13.perc utan mar csak szovegel ugyhogy meg negyedoras sincs az edzes es en elegedett vagyok magammal:)))))
Pilatest is csinal a csaj, ezert valami bonyolultabbra szamitottam de semmi ilyen, vegigcsinalhato:)
Igen, én szeretek ilyeneket nézni. Nő létemre:DDD
Meg a ritmikus gimnasztika show-kat és a szinkronúszókat. Annyira jól teszik magukat, annyira tetszik
Végülis az az utsó amit linkeltem, ők sem ott tanulták meg, úgy értem, az alap megvolt, mindkettőnek gimnaszta teste van, szóval volt ott egy 10 év edzés előtte:)
De látszik is a derekukon, na, szóval ilyen derekat én nem szeretnék, de ez az egylábas teljes guggolás azért is tetszik mert nekem tényleg a lábaim és a fenekem a mániám, ezekre szeretek edzeni leginkább és vállra. Egy nőn ezeket nézik meg először hátulról, vagyis az arányokat, hogy a csípő és a derék között legyen egy szép vonal, és a széles váll rátesz egy lapáttal, hogy a derék vékonyabbnak látszódjon. Meg ugye, zászlót sem kell mindennap csinálni, viszont a lábunkra, a farizmunkra mindenhez szükség van
Én nagyon meg akarom csinálni a zászlót :) egyébként a rúdtáncos csajok is simán csinálják :))))
Az én térdem rossz, tehát lehet, hogy az egylábas guggolás ki fog maradni. Most a szűk zárt sarkas teljes guggolást csinálom.
Egyébként az egylábas teljes guggolást próbálgattam (emiatt nem is tudok nagyon ülni ma:D),és megy. A másik lábat előretartva a levegőbe, és ebből felállni.
Féltem, hogy kibacódik a térdem így elsőre de semmi baja nem lett, mondjuk nem vagyok térdproblémás, és edzettek a lábaim, popsim, nem tom mitől kellett volna befosnom. De így elsőre csak 5-5 ment mindkét oldalra és napközben többszörös nekifutással összesen megvolt 25. Szerintem tök jó, ezt nagyon díjazom, alig bírok menni, mert ugye faca csaj lévén rögtön súlyzóval csináltam...
A zászlót az életben nem fogom megcsinálni, mert odalenne a vékony derekam, nem akarok fatörzsderekat, és ez a zászlósdi, ha meg is tudnám csinálni, nagyon vastagítja a hasizmokat oldalt, ami nekem esztétikailag nem tetszik, mert a vaskos derék nem homokóra fazonhoz való, de férfiaknál biztos hasznos:)
Azok inkább a szabadfutók :)
Ezek meg a játszóteresek :))))
További ajánlott fórumok:
- Szeretni akarom a magassarkút, de széttöri a lábam. :(
- Ha magassarkúban magasabbak vagytok a férfinál, akkor felejtős?
- Van ilyen magassarkú cipő, ami...?
- Felvennétek hétköznapokra hosszú farmerhoz olyan fekete magassarkút aminek az orránál egy kis arany dísz van?
- Mivel kenjem be a magassarku cipo talpat, hogy ne csusszon?
- Szalagavatóra a szalagtűzéshez hány centis magassarkú cipőt szoktak viselni? A 9, 5 centis az sok?