Szex-amikor fáradt az ember (beszélgetés)
Próbáltam:
sZÉPEN,
aztán nem szépen
aztán hisztivel
Szte ANYA lettem, és ezért nem is akarta többé.
Én azonban azt gondolom, anya IS lettem, s nem felejtettem mellette Nő-nek is maradni.
Meg még igen sok egyébnek is.
Azt hiszem, nem szeretett eléggé,hogy ezt megértse.
Bocs, de azt hittem nő vagy! Még véletlenül sem szoktam beleavatkozni vagy buzditani pókhálótalanításra, én neki mondtam, hogy miért nem tett ennyi ideig semmit.
Ezen nem lehet sajnálkozni, komolyan, semmit nem ér a sajnálkozás!
Sajnalommal nem teszunk semmit erte. Jol fenekbe kell billenteni a csajt;))))
(joindulatbol!)
Szerintem tul sokaig hagytad annyiban. Komolyan, 6 ev az rengeteg ido, 6 nap utan hisztizni kellett volna es heti szinten ramaszni, ha o nem az a kezdemenyezos tipus, na es ha ezt ugy elobb utobb megunod, akkor lelepni, de addig is nem maradsz szex nelkul.
Szerintem ilyen sokaig csak varni es varni, te is latod, hogy hulyeseg volt nem? Mondjuk utolag lehet okoskodni, tudom, de hogy mind a ketten ezt elneztetek, hogy egyikotok sem, na ezt nem ertem.
Mert ezzel azt irtad ala, hogy neked se nagyon hianyzott. Ha hianyzott volna, ramasztal volna, hidd el
fiatal vagyok
sztem pont ez a baj
ha 70 lennék, simán lemondanék.
de 35 vok, se buta, se rossz, se csúnya
és 6 éve semmi
:-(
Hat inkabb a slaggal mert squirtelni meg mindig nem sikerult megtanulnom:))))
Egye fene, legalabb a falon a kep is biztonsagban van;)
Úgy hogy szimplán kamuznak..vagy őszinték, és csak egyszerűen nem ismerik a fáradtságnak azt a szintjét.
Kapálgatnának mondjuk 12-14órát a tűző napon, hidd el, mindjárt nem lenne akkora a face! :))
További ajánlott fórumok:
- Te is fáradt vagy?
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam?
- Három hónapja szedek antidepresszánst és Xanaxot, azóta örökké fáradtnak érzem magam, ez normális?
- Egész nap reszket a gyomrom, erősen ver a szívem, reszket a kezem, rossz a közérzetem és fáradtnak érzem magamat...Mitől lehet ez?
- Állandó fáradtság mitől lehet?