Szerintetek száradási csík? (tudásbázis)
Igen, azért mindenképpen érdemes ránézetni.
Ha nega a teszt, akkor is. Bár nem tudom hány éves vagy, de akár változókor is lehet a fura ciklus hátterében.
Akkor légyszi mondj egyet és mutass is példát, mert én az összes teszttel negatív voltam, amikor nem volt baba, még délután is egy csíkosak voltak. Sztem az piacon lévő összes tesztet kiprobáltam.
Mondjuk az egyetlen teszt a gabriel volt amit nem használtam, mert az egy rakás.....
Miért lenne hülyeség? Időn túl pozitív... igen, persze, ha 10 perc helyett 15 alatt jön ki a 2.csík. Olyan van.
De ha órák kellenek hozzá, akkor az nem pozitív. És simán lehet a száradási csík is színes- tudok olyan teszt fajtát mondani, ami 15 perc után mindig 2 csíkos lesz, színes 2.csíkkal.
Ha a FI terhes, akkor a következő tesztjéről már leugrik a 2.csík. De szerintem nem az.
Száradási csík nem színeződik el!!! Pont azért színeződik, mert reakcióba lép a pisiben lévő hcg-vel.
Ami még lehet az ciszta, de annak azért elég kellemetlen tünetei vannak, arról tudnál.
Ne beszélj hülyeséget. Amikor még kevés a hcg, akkor sokszor időn túl pozitív, de attól még az pozitív. Pár nappal későbbi teszt szokta igazolni!
Nekem van ismerősőm, aki lekötés után születette jó öt évvel, azóta felnőtt és ikrei vannak, szóval igen, lehet baba!!
Szinte biztos, hogy nem vagy terhes.
Gondolj már bele (azon túl, hogy el vagy kötve): a teszt úgy működik, h akkor jelenik meg a 2.csík, ha a hcg kémiai reakcióba lép a reagenssel. Ez nem 1-2 órás folyamat, hanem nagyon max pár perces, de inkább kevesebb.
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat 😊
Egyébként igen, nem bánnám ha baba csak fura így 10 év után az én helyzetemben
Hcgt ciszta is termelhet.
De én még mindig azt mondom, hogy túlságosan is időn túli ez a csík.
Amúgy meg, ha belefér az életetekbe a baba, akkor kb tökmindegy, hogy száradási csík, vagy tényleg ott van a második is :)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Nem dobtam ki a tesztet, és jó pár órával később most látok rajta még egy csíkot nagyon halványan, szerintetek ilyenkor mi van?
- Ez most halvány pozitív terhességi teszt vagy száradási csík?
- Melyik körömlakknak a legrövidebb a száradási ideje?
- Az akril festéknek fán mennyi idő a száradási ideje, hogy azt követően, ragaszthassak rá, illetve lakkozhassam?
- Arany-, ezüst-, hóspray. Mennyi a száradási idejük? A hóspraynél mennyi idő után vehetem le a sablont?