Szerintetek sem szabad hamarabb megvenni a téli csizmát a kisfiamnak? (tudásbázis)
Szia!
Köszönöm!
Egyértelmű a helyzet! :-) Hallgatok a rutinosabbakra! :-) Inkább várok még, az a biztos!
Szia!Mindenképpen tanácsos várni:DD
A lányom négy éves-tavaly még 24-es cipőt hordott,most már a 26-os is kicsi:O
Egy darabig lassan nőtt a lába,aztán hirtelen sokat:P
Szia!
Köszönöm!
Hát ezekre a számozásokra nincs mit nagyon adni. Mindig szoktam mérni ill. nézni a belső talphosszat. De átlagban azért a 20 méret, ami jó szokott lenni.
Szia!
Köszönöm szépen! Még soha nem vettem neki előre lábbelit. Nem mertem. Csak most adódott ez a lehetőség. Kabátot érdemes? Olyat persze, ami egy kicsivel nagyobb.
Szia!
Tényleg nem lehet tudni, mennyit nő még a lába.
Még mi is várunk a csizma vétellel legalább októberig, vagy addig amíg hűvös nem lesz, mondjuk nekünk van itthon vastag cipője, ami valószínű jó lesz rá mire ideér a rossz idő, tehát ha hirtelen leszakad a hó, akkor sem maradunk cipő nélkül:))
Ha mindenféleképpen venni szeretnél, vegyél neki 1 számmal nagyobbat, aztán majd meglátod.
Sziasztok!
Azért kérdezem, mert most találtam valahol nagyon jó árban lévőt, kettőt ugyanott. Egyet itthonra akarok játszósnak, egyet meg ha megyünk valahova. Csak szinte mindenki azt mondta, hogy nem szabad még ilyenkor megvenni. Majd ha itt a szezonja akkor. Lassan 16 hónapos lesz, 13 cm a belső talphossza. Olyat néztem neki, aminek 14 cm. Egy kicsit vastagabb a lábfeje. Szerintetek is várjak inkább? Előre is köszönöm a segítségeteket!!
Üdv:Heni
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- Ismeritek az Ébresztő madárijesztő játékot?Szeretném a 2, 5 éves kisfiamnak megvenni, de nem tudom, hogy érdemes-e:)
- 4. születésnapjára szeretném ezt megvenni a kisfiamnak, szerintetek?