Ismeritek az Ébresztő madárijesztő játékot?Szeretném a 2, 5 éves kisfiamnak megvenni, de nem tudom, hogy érdemes-e:) (tudásbázis)
A bolhás kutya megvan. Felesleges volt megvennünk.
Apró kutya apró bolhákkal. Szerintem kicsit gagyi:( Nem olyan mint a reklámban. A pingvinest nem ismerem.A neten én is láttam, hogy 5 éves kortól van a madárijesztős játék, de a regiojatek.hu-n 3 éves kortól ajánlják.
nem tudom én most rákerestem a neten hát nem nagyon tetszik:( meg 5 éves kortol irják.
Én a fajátékokat szeretem van benne memoria játék puzzle ,bár mondjunk nálunk is dobálos korszak van meg hiszti dac meg hamar méregbe gurul ha nem sikerül:(valami.de van ilyenfajta játék amit 3 éves kortol irnak pl a kutya a bolhákkal meg valami pingvines de ezeket mind meg kell nézni van e értelme,meg neki kell hogy tetszen.
Tanítani és a saját gyermekedet tanítani, nagyon különböző dolog.
Sokszor a laikus szülő a gyereknevelésről sokkal többet tud mint mi, pedig tanultuk éveken keresztül. Könyvből ez nem tanulható mint pl. a számfogalom tanítása.
Egy pedagógus sem tökéletes, és mi is kérhetünk segítséget. / Főleg első gyereknél:) /
/ Pipikém kérdésére válaszoltam/
Mostanában minden játékát dobálja, alig tudom pár percre lekötni a figyelmét.
Igyekszem számtalan játékot kitalálni, gyurmázni vele, festeni, matricázni bábozni stb... de mindig ott hagy:(
Elég nagy kudarcnak élem meg-főleg, hogy pedagógus vagyok, s minden porcikámmal igyekszem a tudatos fejlesztésére koncentrálni.
Nem rég hallottam erről a játékról, de nem tudom, hogy megvegyem-e neki.
Tudom minden gyerkőcöt más érdekel, de talán pont ez lesz az, ami leköti:)
Ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre:)
Köszönöm:)
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!