Szerintetek normális dolog, hogy a szélessávú internet sebességét befolyásolja, az egyszerre megnyitott oldalak száma? (beszélgetés)
Kedves Remoni
Nagyon szépen köszönöm a köszönetet.Nagyon szívesen.
Köszönöm, meg fogom próbálni a chrome-ot, hátha...
Én is a T-Home-nál vagyok.
Kedves Bóbita
Nagyon szépen köszönöm a választ.Tudod,sajnos körülbelül eddig jutottunk a szolgáltatóval(T-HOME),hogy ezt a weboldal címet megmondták.Akkor rögtön megnéztük,és csodák-csodája jó volt.Egy fél óra múlva már sokkal lassab volt.Ma például 12:37 perckor a letöltési sebesség 0:77,a feltöltési sebesség:0:68 volt.6 weboldal volt megnyitva.Szerintem ez nem jó,de hiába kérjük őket,soha nem tesznek semmit.
Kedves Remoni
Nagyon szépen köszönöm,hogy válaszoltál.Én már kipróbáltam,az explorer és a mozilla több változatát is.Explorerből a 7-es,ami bevált,de sajnos,az is csak egy darabig.Körülbelül 2 hónapja újra kellett telepíttetnem a gépet.Itthon visszatettem,már közel sem volt olyan gyors,mint előtte.A Mozilla Firefoxok is használhatatlanul lassúak rajta.Most Google Chrome-ot használok,ezzel meg ez a baj.Szóval,sajnos nem tudom,hogy mit lehetne tenni.(azért a Chrome-ot szerintem érdemes lenne letölteni,hátha javul valamit a helyzet.)
Sajnos, sokszor nem tud a szolgáltató olyan forgalmat biztosítani, mint amire szerződést köt.
Nézd meg az aktuális sebességed a [link] oldalon.
Pl. egy ötmegás internetnél kb. 4 - 4.5 megabit jön át ténylegesen. Ha ennél jóval gyengébb, reklamálj.
(Nálunk az utcában simán megkötik a 10 Megára szóló szerződéseket, holott amikor én előzetesen bemérettem a szolgáltatóval, akkor azt mondták, hogy max 5 Megát tud a rendszerük ezen a területen.)
Épp ezen mérgelődöm én is, ha kettőnél több ablak van nyitva, teljesen lefagy.
Én mozzillát használok, azon gondolkodom, nem-e azzal van inkább a baj..
Sziasztok
Ismét szeretném a segítségeteket kérni.1-én volt egy éve,hogy bevezették nálunk a szélessávú optikai internetet.Sajnos,nálunk jó néhány hónapja közel sem úgy működik,ahogy kellene.Ha 2 oldalnál több van nyitva egyszerre,akkor nagyon gyakran "lefagy"és a weboldal tetején megjelenik egy kiírás,hogy nem válaszol,valamint nagyon lelassul.Nagyon szépen kérlek benneteket,hogy írjátok meg nekem,hogy mi lehet a baj,és mit lehet tenni,hogy ez a probléma megoldódjon.Nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok:Farkas Kriszti(kisfüles)
További ajánlott fórumok:
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- Miben befolyásolja a reggeli tesztet az, hogy előző este mennyi folyadékot iszol?
- Szerintetek a magzatvédő vitaminok befolyásolják a baba méreteit?
- Ha elromlik a számítógép, mert lemerül, akkor javítás után az utoljára megnyitott oldalakat hozza be vagy a sima hátteret?
- Szerintetek befolyásolják a sminkecsetek a sminkelést?