Szerintetek mit tegyek ebben az esetben? (tudásbázis)
Ne jelentsd ki, h nem teljesen igy van ;) csak azt mondd, hogy nalad nem igy volt, hehe.
Nekem volt ilyen is, olyan is.
Vannak olyan nok, akik be vannak porogva, ha van palijuk es minden mas le van ejtve. Pasiba is van ilyen. Ekkor jonnek a kerdesek: gyere a penteki buliba. Elengrdnek...? ;))
Lehet, h nem tudatosan hasznal ki...lehet, hogy ugy eli meg, hogy most vegre van idom a baratnomre.
Amugy ki ne lett volna abban a helyzetben, amikor a parkapcsolata elejen, amikor "kialakultak", a sraccal tobbet volt, mint barki massal.
Ha en te lennek, mar amugy az elejen letisztaznam vele azt, mit erzel. Ha a szemebe nem megy, akkor telefonon. De semmikeppen nem az utan, hogy mar meghallgattad meg sirt a valladon. Sird el neki te elobb a abanatodat, most o hallgasson meg!
Sot, kipattant valami otletem! Mi lenne, ha elkezdened neki meselni, hogy van egy baratnod, eleg joban vagytok, bla bla, de neha eltunik, s csak akkor kerul elo, ha neki valami gondja van, mindig te keresed. Kivancsi lennek, eszreveszi-e magat.
Nekem is van ilyen barátnőm...
Szerintem most még segíts neki kimászni a gödörből aztán mond el neki,hogy megbántott ezzel a viselkedéssel. Ha tényleg a barátnőd akkor változtatni fog a viselkedésén,ha nem akkor ne keresd te se.
Itt nem csak a rózsaszín ködről van szó.
Mi összejártunk négyen, együtt jártunk el szórakozni. Aztán nekik kicsit jobban ment ( a férfinak) és kezdett lerázni. Már nem volt móka pl. bográcsolni, inkább wellnesezni mentek. Találtak olyan barátokat akikkel ezt megtehették. Előfordult, hogy megbeszéltünk egy hétvégi programot és pénteken lemondták, mert Ők ide-oda mennek másokkal.
Van egy barátnőm, régóta ismerem.
Sok mindenen mentünk keresztül együtt.
A gond csak az, hogy ha Ő boldog, elégedett akkor nem keres. Ha valami bánata van, rögtön hozzám fut.
Már fél éve keresett, se itthon, sem telefonon, erre ma hívott, hogy szakított a barátjával és jó lenne beszélni. Gyorsan elhadarta a fél év történéseit a telefonba, majd megkért, hogy menjek fel hozzá, mert valakivel beszélnie kell.
És itt vagyok tanácstalan. A szívem szerint mennék, mert sajnálom, de az eszem azt mondja, hogy ezt már a sokadik ilyen alkalom, és amint talpraáll, talál olyan barátokat, akikkel bulizhat, akikkel síelni mehet, akivel külföldön szilveszterezhet. Nem egyszer ilyenek miatt mondott le egy előre megbeszélt találkát, mert jobb programja akadt.
Tudom, ha most meghallgatom, pár hónapig naponta keres majd, utána elfelejt megint. (a mai előtt fél évig nem is hívott én hívtam párszor)
De tényleg sajnálom, nem lehet most könnyű neki.
További ajánlott fórumok:
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Mit tegyek ebben a helyzetben?
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!
- Kisfiam a köhögéstől öklendezik és hány. A hányás hasmenés után most ebben szenved. Most 2, 5 éves, segítsetek, mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy könnyebben és gyorsabban menjen a tanulás?Segítsetek!
- Mit tegyek ebben az esetben? This program is not responding-elég gyakran előfordul