Mit tegyek ebben az esetben? This program is not responding-elég gyakran előfordul (tudásbázis)
Nem lehet, h rossz helyre mented?
milyen fájlt mentesz, ami már van a gépeden, vagy letöltöd a netről?
ilyen szinten nem értek hozzá, de szerintem azzal a programmal lehet valami gond, amelyik ezt írja ki.. bár az igaz, hogy ha nagyon tele van a géped mindenféle fájlokkal (képek, videók, stb..), akkor az jelentősen lassíthatja a gép gyorsaságát, és a memóriájából is sokat vonhat el - így a memóriaigényesebb programok futtatásához már nem lesz elegendő kapacitása, ezért lefagy..
Első körben írd ki CD-re/DVD-re a nem használt fájlokat (vagy ha nem kellenek már akkor töröld ki őket). Ha ezután is folyamatosan lefagy, akkor sztem nem úszod meg a részleges vagy teljes újratelepítést..:(
(de nincs informatikai végzettségem, csak egy kis tapasztalatom - szóval lehet, hogy nem teljesen helyes a gondolatmenetem!:))
újra kellene telepíteni a szóban forgó programot/programokat.
Ha még azután is folyamatosan lefagynak programok, akkor "ledúrni" mindent, és 0-ról újra telepíteni a gépet.. (operációs rendszert, majd a progikat is)
szerintem..
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Milyen gyakori, hogy az anyukátok főz nektek? Ez más helyeken is előfordul?
- Medencénkben a víz elszineződött... Valakivel előfordult már?
- Gyakran előforduló éjszakai kar zsibbadásra "ellenszert" tud valaki?